Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Σεπτεμβρίου 2023

Ήττα στις καθυστερήσεις στο Ηράκλειο (2023)


Σαν σήμερα στις 3/9/2023, ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον ΟΦΗ, την 3η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2023-2024...

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 96' από τον Αμπάντα και καταλογίστηκε με την παρέμβαση του VAR, καθώς αρχικά είχε υποδειχτεί οφ σάιντ!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ελάχιστες οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλά μακρινά σουτ με τους Μεγιάδο και Μπάκιτς. 

Στο 23΄έγινε μια φάση που σηκώνει κουβέντα, καθώς ο Διαμαντόπουλος έδωσε φάουλ για τον ΠΑΟΚ εκατοστά μακριά από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Φάνηκε να είναι πάνω στη γραμμή η ανατροπή του Μπράντον, αλλά ούτε το VAR είδε πέναλτι.


Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να γίνει πιο επιθετικός, χωρίς πάντως να βγάλει την κλασική ευκαιρία, η ομάδα αναλώθηκε σε κατοχή της μπάλας, που τελικά δεν απέφερε κάτι, καθώς ο καλά διαβασμένος ΟΦΗ έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Χριστογιώργου.

Και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε για λευκή ισοπαλία, στο 96' ο Αμπάντα στην κόντρα σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ αλλά στη συνέχεια με υπόδειξη του VAR (Ευαγγέλου), μέτρησε.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ:
Χριστογιώργος, Καρό (82' Λαμπρόπουλος), Πασαλίδης, Βούρος, Λάρσον, Θοράνινσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος (82' Νέιρα), Μπάκιτς (74' Αμπάντα), Ριέρα (66' Τοράλ), Φελίπε (66' Ντίκο).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (67' Μπάμπα), Οζντόεφ, Σβαμπ (67' Μεϊτέ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπράντον (67' Σαμάτα).

...........................................

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να σχολιάζει μετά το φινάλε του αγώνα:


«Δεν πήγε έτσι όπως το θέλαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να πάμε με το απόλυτο στην διακοπή, να ξεκουραστούμε, να έχουμε καθαρό μυαλό και να δουλέψουμε για τη συνέχεια. Δε νομίζω ότι δεν κοντρολάραμε το παιχνίδι. Δεν κάναμε κάτι λάθος. Δε σκοράραμε όμως, δεχτήκαμε το γκολ σε μία φάση που νομίζω ότι εγώ καλύπτω και γνωρίσαμε την ήττα.


Δεν σκοράραμε σήμερα, αλλά το γκολ θα έρθει. Άλλωστε ήδη έχουμε σκοράρει αρκετές φορές έως τώρα στη σεζόν.

Δουλεύουμε στο κομμάτι της νοοτροπίας. Να βγούμε νικητές από αυτήν την ήττα. Θα δουλέψουμε στη διακοπή για να γυρίσουμε δυνατότεροι.

Μπήκαμε νωθρά, χάσαμε αρκετά λεπτά, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, μας έλειψε το γκολ, ενώ κάναμε όλα τα υπόλοιπα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε».

.......................................

Για την ήττα από τον ΟΦΗ αλλά και για το διάστημα της διακοπής που του δίνει πολύτιμο χρόνο για δουλειά με τους νέους παίκτες μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εν μέρει αποσυμπίεση των παικτών του μετά την πρόκριση στους ομίλους.


Στην τελευταία στροφή πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται στην έλλειψη φρεσκάδας που αποτυπώθηκε και στις αποφάσεις των παικτών του στο γήπεδο μετά την επίτευξη του στόχου της εισόδου στους ομίλους του Conference League.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι λογικό να έχουμε επηρεαστεί και από το παιχνίδι της Πέμπτης. Δώσαμε πολλή ενέργεια, είχαμε πολύ υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης, βγάλαμε αρκετή πίεση που είχαμε πάνω μας μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι και σήμερα φάνηκε στις αποφάσεις μας.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού γύρω στα 80 λεπτά, με εξαίρεση κάποιες μπαλιές στην πλάτη μας και κάποιες επικίνδυνες σέντρες το πρώτο δεκάλεπτο που ο ΟΦΗ έφτασε στην περιοχή μας. Στο β΄ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όχι πάρα πολλές. Ο ΟΦΗ ήταν πίσω, εμείς είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε καταστάσεις αλλά ήρθε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά που έφερε την ήττα».


Για την ενσωμάτωση των νέων παικτών και την άφιξη του Ντεσπόντοφ, ανέφερε πως:

«Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, πρέπει να ενσωματωθούν όλοι οι νέοι παίκτες στον τρόπο παιχνιδιού μας, να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το γκρουπ μας. Θα ακολουθήσουν δύσκολα παιχνίδια, πολλά ταξίδια. Να μπορέσουμε να έχουμε διαθέσιμους παίκτες που θα μας δώσουν λύσεις. 

Για παράδειγμα, σήμερα ο Τάισον είχε ένα μικρό πρόβλημα και έπρεπε να μείνει πίσω, οι επιθετικοί μας, ο Κωνσταντέλιας, ο Αντρίγια, ο Μπράντον έτρεξαν πάρα πολύ, έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν είχαν τόσο καθαρή σκέψη. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4