Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Ιουλίου 2020

"Χαμός" στην πρώτη προπόνηση (2009)

Σαν σήμερα στις 1/7/2009, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε στην Τούμπα την πρώτη προπόνησή του ενόψει της σεζόν 2009-2010 … 
Στο γήπεδο επικράτησε πραγματική τρέλα για τον ΠΑΟΚ ενώ το πάθος και αγάπη για την ομάδα ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στις εξέδρες για τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του, από περίπου 13.000 οπαδούς που έδωσαν βροντερό παρόν! 
Όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο είδαμε και ένα οικογενειακό διπλό ανάμεσα στους άσπρους και τους πορτοκαλί, το οποίο έληξε 3-3! Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν οι Κονσεϊσάο, Μπαλάφας, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο (2) και Κουτσιανικούλης. 

Πριν την αποχώρησή τους από το γήπεδο, όλοι οι παίκτες υπέγραψαν από μια μπάλα και την πέταξαν στον κόσμο . 

Μετά το τέλος της προπόνησης, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου οι Φερνάντο Σάντος, Μπρούνο Τσιρίλο και Κώστας Χαλκιάς.
Να τι είπαν: 

Σάντος: "Πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δεν περιμέναμε τόσο κόσμο. Αξίζουν το καλύτερο οι φίλαθλοι Θα δουλέψουμε σκληρά για να τους δώσουμε χαρές τη νέα σεζόν. Το μεταγραφικό πλάνο είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις, αλλά σύντομα θα γίνει κι αυτό". 
Τσιρίλο:"Ηταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο σε πρώτη προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να είναι γεμάτο αυτό το γήπεδο σε όλους τους αγώνες".

Χαλκιάς:"Είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στον κόσμο γιατί κατανοεί το πλάνο που έχουμε και τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε του χρόνου να καταλάβουμε μία από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. 

Οι υποχρεώσεις μας είναι μεγαλύτερες τη νέα χρονιά. Υπάρχουν και ευρωπαϊκοί αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, πάντα στοχεύει στον πρωταθλητισμό. Έχουμε ένα τριετές πλάνο και είμαστε σε καλό δρόμο για την υλοποίησή του".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4