Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλική τριάρα στην Κομοτηνή (2010)


Σαν σήμερα στις 4/9/2010, ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Κομοτηνή με 0-3 τον Πανθρακικό ...

Ήταν ένα καλό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το Europe League .

Ο Παύλος Δερμιτζάκης με ικανοποίηση είδε τον Κριστιάνο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ, δείχνοντας επίσης αρκετά έτοιμος για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια από τα σχέδιά του ενόψει και της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη το επόμενο Σάββατο αν και οι απουσίες πολλών βασικών παικτών του στέρησαν τη δυνατότητα να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 4-2-3-1, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Σνάουτσνερ και αριστερά τον Λίνο, στο κέντρο της άμυνας τους Τσιρίλο και Κοντρέρας. Αμυντικά χαφ τους Γκαρσία, Φωτάκη. Δεξί χαφ ήταν ο Βιερίνια, ενώ αριστερό ο Κριστιάνο, φορ είναι ο Φιλομένο και πίσω του ο Ίβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σε γενικές γραμμές έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Πανθρακικού, κυρίως με τους ορεξάτους Βιεϊρίνια και Κριστιάνο.

Αρνητικό σημείο του ημιχρόνου, τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα παικτών των γηπεδούχων, που πέρασαν ατιμώρητα και θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να τα είχε πληρώσει ακριβά. Είπαμε το ματς ήταν φιλικό και δεν υπήρχε λόγος να έχουμε περαιτέρω προβλήματα...

Στην επανάληψη, ο Δερμιτζάκης έκανε πολλές αλλαγές (8 συνολικά) ο ΠΑΟΚ, έχασε το ρυθμό του και οι γηπεδούχοι σε μια δυο φάσεις έγιναν απειλητικοί για την εστία του Κρέσιτς.

Πάντως ότι δεν πέτυχαν οι παίκτες του Πανθρακικού, το πέτυχαν στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες μας σκοράροντας και μάλιστα δις. Το πρώτο με πέναλτι του Βιτόλο και το άλλο με τον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών
Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Ανδριόλας, Κανωτίδης, Περπερίδης, Ιασωνίδης, Νατσούρας, Μαρσέλο, Λόπεζ, Παπουλής, Μπουντούρης, Ρομπερ, Καζάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουτσόπουλος, Αρσενίβιτς, Μπαρμπούδης, Σουλτανίδης, Ζησόπουλος, Πάγκαλος,Τριανταφυλλίδης, Σιμώσης και Πιθαρούλης.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46΄Κρέσιτς), Τσιρίλο, Κοντρέρας (46΄Ζουέλα), Σνάουτσνερ, Λίνο (46΄Σακελλαρίου), Γκαρσία (46΄Βιτόλο), Φωτάκης (87' Σταφυλίδης), Βιεϊρίνια (56΄Μπαλάφας), Κριστιάνο (63΄Γεωργίου), Ίβιτς (81΄Μίλιεβιτς), Φιλομένο.

Το φιλμ του αγώνα ...

18:35 Το παιχνίδι ξεκίνησε
.
2
ο λεπτό: Ο Λόπεζ ανατρέπει τον Φιλομένο μέσα στη περιοχή του Πανθρακικού, ο ρέφερι λέει «τίποτε».

5ο λεπτό: Φοβερό μακρινό σουτ του Φωτάκη, η μπάλα λίγο έξω.

7
ο λεπτό: Ο Χαλκιάς αποκρούει σουτ-φάουλ του Ρομπέρ.

9
ο λεπτό: Διείσδυση του Βιεϊρίνια από αριστερά, σέντρα στον Κριστιάνο το σουτ του στα σώματα.

11
ο λεπτό: Ο Βιεϊρίνια περνάει τον Γανωτίδη, βγάζει την σέντρα, ο Ανδριόλας διώχνει δύσκολα, το σουτ του Κριστιάνο βρίσκει σε σώματα.

17
ο λεπτό: Κόρνερ για τους γηπεδούχους πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 5λεπτο έχουν καλύτερη κυκλοφορία και πριν λίγο ο Παπουλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Τσιρίλο!

27
ο λεπτό: Σκληρό φάουλ του Μαρσελάο στον Βιεϊρίνια πέρασε ανεκμετάλλευτο.

29
ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με μακρινό αριστερό σουτ του Κριστιάνο!!! Ο Βραζιλιάνος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και επιστρέφει με του καλύτερους οιωνούς.

31
ο λεπτό: Σουτ του Καζάκη μπλοκάρει ο Χαλκιάς ενώ ο Βιεϊρίνια βρίσκεται στο έδαφος μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Ρομπέρ (πάτημα στον αστάγαλο).

34
ο λεπτό: Ο Πορτογάλος ξανά στο ματς.

35
ο λεπτό: Κεφαλιά του Ίβιτς μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, η μπάλα άουτ.

40
ό λεπτό: Φοβερό σουτ του Βιεϊρίνια η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

41
ο λεπτό: Απαράδεκτο μαρκάρισμα από τον Μαρσέλο στον Γκαρσία με τον ρέφερι να πετάει αετό και να μην κιτρινίζει τον παίκτη των γηπεδούχων που παίζει προκλητικά.

44
ο λεπτό: Ο επόπτης σταματάει με ανύπαρκτο off side τον Βιεϊρίνια.

45
ο λεπτό: Φοβερό σουτ του Λόπεζ στο δοκάρι του Χαλκιά.

Τέλος ημιχρόνου

Κρέσιτς, Ζουέλα, Βιτόλο και Σακελλαρίου στην 11άδα του ΠΑΟΚ στις θέσεις των Χαλκιά, Κοντρέρας, Γκαρσία και Λίνο.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πέρασε το πρώτο 10λεπτο της επανάληψης.

56
ο λεπτό: Μπαλάφας στη θέση του Βιεϊρίνια.

60
ό λεπτό: Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ η μπαλιά του Ίβιτς για τον Κριστιάνο κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Περπερίδη.

62
ο λεπτό: Ο Κρέσιτς προλαβαίνει την τελευταία τον Νατσούρα και διώχνει σε κόρνερ.

63
ο λεπτό: Γεωργίου στη θέση του Κριστιάνο.

66
ο λεπτό: Φάουλ του Ρομπέρ μπλοκάρει ο Κρέσιτς. Είναι φανερό πως οι πολλές αλλαγές έχουν αποσυντονίσει τον ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα τα τελευταία λεπτά και έχει δώσει το κέντρο στους γηπεδούχους που ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς όμως να είναι επικίνδυνοι για τον Κρέσιτς.

80
ό λεπτό: Σουτ του Μπαρμπούδη μπλοκάρει ο Κρέσιτς.

81
ο λεπτό: Ο Μίλιεβιτς στη θέση του Ίβιτς.

87
ο λεπτό: Ο Σταφυλιδης στη θέση του Φωτάκη.

89
ο λεπτό: 0-2 για τον ΠΑΟΚ. Ο Νατσούρας ανατρέπει τον Φιλομένο και ο Γκράμας δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Βιτόλο και ... 0-2.

93
ο λεπτό: 0-3, με τον Γεωργίου, που εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση των αμυντικών των γηπεδούχων και πλάσαρε σε κενή εστία.

Τέλος του αγώνα

Δηλώσεις Παύλου Δερμιτζάκη:

"Καταρχάς να πούμε ότι έγινε ένα παιχνίδι για να κρατηθούμε σε εγρήγορση πριν τη δύσκολη συνέχεια και διαλέξαμε αυτό εδώ το ματς στην Κομοτηνή γιατί το επόμενο ματς είναι σε μία εξίσου δύσκολη έδρα όπως αυτή του Αστέρα. Ο αντίπαλος είχε το βαθμό δυσκολίας που θέλαμε και πλέον μπαίνουμε σε μία δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την Ευρώπη", τόνισε ο Δερμιτζάκης που δεν ήταν δυνατό να μην κληθεί να σχολιάσει και την επανεμφάνιση του Κριστιάνο:

"Είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες απραξίας. Είχε καλή παρουσία και χρειάζεται δουλειά για να πάρει χρόνο στα επίσημα παιχνίδια".

Φυσικά, ένιωσε κάπως περίεργα επιστρέφοντας στο γήπεδο που μέχρι πριν από ένα μήνα ήταν η έδρα του: "Να ευχηθώ με την ευκαιρία στον Πανθρακικό που είναι μία πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα την άμεση επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ. Τους εκτιμάω, τους αγαπάω και ελπίζω να ανέβουν γιατί το αξίζουν".

Όσο για το σχόλιο του για την Εθνική ομάδα που στην πρεμιέρα της ήρθε ισόπαλη με τη Γεωργία:
"Η Ελλάδα θα βρει το δρόμο της".



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4