Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Σεπτεμβρίου 2022

Κατέβασε ρολά ο Κοτάρσκι στο "Βικελίδης" (2022)


Σαν σήμερα στις 4/9/2022, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη, για την 3η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2022-2023...

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε ψηλά και είχε άμεσες ανακτήσεις, ενώ δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα. Οι πιο αξιόλογες στιγμές του αγώνα στο πρώτο μέρος ήρθαν στο 27′ και στο 35′.

Αρχικά ο Ντόουγκλας πήρε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάρεϊ, χωρίς να βρει στόχο, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κοτάρσκι σταμάτησε σουτ του Μαντσίνι από απόσταση. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που απείλησε, χάνοντας απίθανη ευκαιρία στο 49′. Ο Α.Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα μέσα στη μικρή περιοχή κι ο Μπράντον Τόμας με προβολή είδε τον Κουέστα να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ με εξ επαφής απόκρουση.

Δύο λεπτά μετά ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Μ'πακατά κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουλιεράκη, αλλά ο Κοτάρσκι νίκησε τον Γκρέι, μπλοκάροντας μάλιστα την εκτέλεση του φορ του Άρη. Οι γηπεδούχοι ένα λεπτό αργότερα είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με σουτ του Μανού Γκαρσία, το οποίο σταμάτησε και πάλι ο Κοτάρσκι .

Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα ξέσπασε καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών. Στο 75′ ο Μπίσεσβαρ απείλησε από απόσταση, αλλά ο Κουέστα ήταν σε ετοιμότητα, ο Καμάτσο λίγο πριν το 90′ είχε μία άστοχη κεφαλιά, ενώ δύο προσπάθειες των Ολιβέιρα και Νάρεϊ, βρήκαν σε πόδια αμυντικών.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γκοντίνο, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μόνο έναν βαθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να φτάνει τους επτά βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Άρης
(Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιόπ (Νταμπό 46′), Μανού Γκαρθία (Ιτούρμπε 69′), Ματέο Γκαρσία (Ζερβινιό 81′), Μαντσίνι (Καμάτσο 81′), Γκρέι (Πάλμα 64΄)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (Βιεϊρίνια 59′), Ντάντας (Μπίσεσβαρ 59′), Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον (Ολιβέιρα 63′).

.....................................

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο «Κλ.Βικελίδης» μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως είδε το παιχνίδι και αν θεωρεί ότι το σημείο που κράτησε το αποτέλεσμα η απόκρουση πέναλτι του Κοτάρσκι: «Τα σημαντικότερα σημεία της επιθετική λειτουργίας ήταν η κεφαλιά του Αουγκούστο και η ευκαιρία του Τόμας. Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, είναι καλό το γεγονός γιατί όταν δεν μπορέσεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι, καλό είναι να μην το χάσεις κιόλας. 

Βρίσκομαι και εγώ και η ομάδα σε ένα υψηλότερο σημείο σε σχέση με τον Άρη. Και εγώ αλλά και εμείς ως ομάδα εύχομαι στους οπαδούς του Άρη να ζήσουν ό,τι ζήσαμε εμείς και να έρθουν στην θέση μας για όσα έχουμε καταφέρει και να νιώσουμε την περηφάνια που νιώσαμε εμείς τα τελευταία χρόνια».

Για τα κλεψίματα που επιχείρησε ο ΠΑΟΚ στον άξονα και τι έλειψε από την ομάδα: «Είμαστε ακόμα στην αρχή και όταν είσαι στην αρχή τα πράγματα πάντα φαίνονται πιο μεγάλο. Έχω ένα διαφορετικό γκρουπ παικτών με διαφορετικά στοιχεία, δεν θέλω να μιλήσω για την ηλικία είναι κάτι διαφορετικό αυτό. Θα πρέπει να βρούμε χημεία και αυτό δεν ειναι εύκολο ειδικά με τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε σε κάθε παιχνίδι. 

Δείξαμε πολύ μεγάλη θέληση να κερδίσουμε και εμείς και ο Άρης. Καμία ομάδα δεν ήθελε να χάσει. Κατά την διάρκεια του αγώνα είχαμε αρκετές λάθος επιλογές, που ήρθαν από την έλλειψη καθαρού μυαλού λόγω του πάθους που υπήρχε. 

Μπορώ να σας πω ότι ήθελα να παίξουμε διαφορετικά, αλλά απέναντι μας είχαμε μια ομάδα με ποιότητα. Λόγω αυτού, το αποτέλεσμα πήγε στην ισοπαλία. Η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε περισσότερες πιθανότητες σε αυτά τα παιχνίδια που δεν έχουν πολλές φάσεις».

Τι θα άλλαζε στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας: «Αρχικά, θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών μας και το πως μπήκαμε στις φάσεις. Θα ήθελα να ελέγξουμε περισσότερο το παιχνίδι, όπως στα άλλα παιχνίδια. Προετοιμαστήκαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όπως έχω πει είμαστε στην αρχή ακόμα και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. 

Το παιχνίδι με τον Άρη μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν κάναμε βήμα πίσω σήμερα, ούτε μείναμε στα ίδια. Οι παίκτες αντέδρασαν καλά, ο αντίπαλος δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, είμαστε μια ομάδα που προετοιμάζεται για να παίζει σε κάθε παιχνίδι για να προσπαθεί να κυριαρχεί. 

Παρουσιάσαμε στοιχεία που είχαμε και τα άλλα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος, συνεχίσαμε σε κάποια. Κρατάμε την μαχητικότητα και πρέπει να προσθέσουμε διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα μας».

Για το αν τον προβληματίζει το αν για μια ακόμα φορά ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο τερματοφύλακας:
«Ο Άρης προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν είχε καθαρές ευκαιρίες. Μου άρεσε και ήταν σημαντική η επέμβαση του Κοτάρσκι στο πέναλτι. Δεν είμαι αλαζόνας, ο Άρης πρέπει να προχωρήσει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο μας με βάση τα όσα έχουμε καταφέρει... ».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4