Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Σεπτεμβρίου 2022

Βαριά φιλική ήττα για ομάδα του ΠΑΟΚ (2016)


Σαν σήμερα στις 3/9/2016, μια ομάδα του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από παίκτες της Κ20, της Κ17 και τους Τιάμ - Κοροβέση, διασύρθηκε σε φιλικό παιχνίδι στη Δράμα, από τη Δόξα με 4-0...

Πριν την σέντρα της αναμέτρησης τιμήθηκαν η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και ο Κώστας Δουβαλίδης, δύο παιδιά με καταγωγή από την Δράμα με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και οι δύο ομάδες τους αποζημίωσαν με καλό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε, υπό τις οδηγίες του βοηθού του Βλάνταν Ίβιτς, Γιάννη Θωμαϊδή, με τέσσερις παίκτες από την πρώτη ομάδα και πολλά νεαρά παιδιά από την Κ20 του Δικεφάλου, που μέχρι την προηγούμενη χρονιά, αγωνιζόταν στην Κ17 του Συλλόγου. 
 
Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Μάμε Τιάμ, ο οποίος αν και ανέτοιμος αγωνίστηκε για 55′ λεπτά και πήρε μία πρώτη γεύση από ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα η Δόξα Δράμας, ομάδα Β' Εθνικής, με πολλούς έμπειρους παίκτες έδωσε το πιο σημαντικό της τεστ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. 
 
Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Δεληγιαννίδη και Κοροβέση στο 7′ και στο 27′, ενώ από το 30′ και μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 40′ με τον Καρλόπουλο, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Κουρτεσιώτη και νίκησε με σουτ τον Μούτσα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Θωμαΐδης έδωσε χρόνο σε ακόμα πιο νεαρούς παίκτες, ενώ από την άλλη η ομάδα της Δράμας, χρησιμοποίησε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά της, με συνέπεια ο ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή αλλά την Δόξα να πετυχαίνει τα γκολ. Στο 55΄ο Γιόνδης, στο 63′ ο Ιότι και στις καθυστερήσεις ο Γαϊδαρτζής διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας:
Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης), Ολίσε (58’Ιότι), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Γιόνδης (68’ Γαιδαρτζής).

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τσαούσης (89’ Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87’ Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89’ Νούκαρης), Αηδονίδης (82’ Πολύζος), Τζοβαράς (82’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κόζακ), Τιάμ (55’ Λύρατζης).

.......................................

Με ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας καταφέρθηκε κατά της ΠΑΕ, που δεν σεβάστηκε το πολυπληθές ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο της πόλης.Αναλυτικά:

"Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας συγχαίρει την ομάδα της Δόξας για τη σπουδαία νίκη επί της ομάδας Νέων Κ20 (ή μήπως Κ17;) του ΠΑΟΚ, στον φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα στην πόλη μας.

Ο Πρωταθλητής Λαός έδωσε βροντερό «παρών», όπως κάνει πάντα και παντού σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
 
Αυτή που δεν έδωσε το «παρόν», όμως, ήταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν σεβάστηκε ούτε το πολυπληθές ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο της Δράμας, ούτε την τοπική ομάδα, αλλά ούτε και τους δύο ΠΑΟΚτσήδες Ολυμπιονίκες, την Άννα Κορακάκη και τον Κώστα Δουβαλίδη.

Σε μια εντελώς ασπρόμαυρη γιορτή, που χρόνια είχαμε να ζήσουμε στην πόλη μας, η οποία είναι φυσικά και πόλη του μεγάλου ΠΑΟΚ , η εταιρεία που διοικεί την αγαπημένη μας ομάδα αποδείχθηκε ανεπαρκής."


Για να ακολουθήσει την επόμενη μέρα και άλλη μια ανακοίνωση ...

Σαν Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας διευκρινίζουμε ότι με τη χθεσινή ανακοίνωση δεν κατηγορούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ότι δεν τίμησε την Άννα Κορακάκη στο φιλικό με τη Δόξα στη Δράμα. Ουδέποτε αναφέραμε κάτι τέτοιο άλλωστε. Συγκεκριμένα, γράψαμε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ , με μια τόσο "τρανταχτή" απουσία, δεν σεβάστηκε τους Ολυμπιονίκες μας, δηλωμένους φίλους της ομάδας μας.

Είναι εκπληκτικό –και θλιβερό ταυτόχρονα- από μια ανακοίνωση που δεν αναφέρεται μόνο στη χρυσή Ολυμπιονίκη μας, κάποιοι να κρατούν μόνο αυτό! Το θέμα δεν ήταν να τιμηθεί η Κορακάκη ή ο Δουβαλίδης, αλλά το να είσαι εκεί συνολικά σαν οργανισμός, όταν επί μια εβδομάδα κυκλοφορεί σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό με τη Δόξα.

Κύριοι που κατοικοεδρεύετε στη Μικράς Ασίας με Κλεάνθους, το βράδυ του Σαββάτου ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες του Νομού Δράμας να δουν από κοντά σε αγώνα την πρώτη ομάδα, χωρίς να εκδράμουν όπως πράττουν σε κάθε άλλο ματς, εντός ή εκτός έδρας.

Η δικαιολογία περί προφύλαξης ενόψει πρωταθλήματος καταρρίπτεται εν τη γενέσει της όταν δύο μέρες πιο πριν η ομάδα παρατάχθηκε (πλην των διεθνών) κανονικά –και καλά έκανε- στο φιλικό με τη Βέροια. Στη σεζόν που βαυκαλιζόμαστε ότι διαθέτουμε το πληρέστερο ρόστερ της ιστορίας μας, αδυνατούμε να στείλουμε μια 11άδα από την πρώτη ομάδα...

Δεν θα σας υποδείξουμε εμείς πώς να κινείστε. Αλίμονο! Η δική μας ευθύνη είναι στην κερκίδα.

Ωστόσο, οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφεύγετε τέτοιου είδους ξεφτίλες.

Επιπρόσθετα, υποχρεούστε να επιδεικνύετε τον δέοντα σεβασμό στους απλούς ΠΑΟΚτσήδες της επαρχίας...

ΥΓ1. Ακόμα και για τα εισιτήρια του φιλικού, μόνοι μας μεριμνήσαμε προκειμένου ο ΠΑΟΚτσής να πληρώσει φθηνότερο εισιτήριο...

ΥΓ2. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4