Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Ιουλίου 2022

Εκκωφαντική νίκη επί της Φορτούνα Σιτάρντ (2019)

Σαν σήμερα στις 27/2/2019, στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Φορτούνα Σιτάρντ με 1-5, έχοντας στη σύνθεσή του βασικούς παίκτες, σε αντίθεση με το ότι έγινε στο ματς με την Αλ Τααβόν που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα την ίδια μέρα ...

Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε στο γήπεδο την 11άδα με τους παίκτες που έδωσε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής έως τώρα, συν τον Άντερσον Εσίτι , ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Παρά το βαρύ γήπεδο από την κακοκαιρία που έπληξε εκείνη τη μέρα την Ολλανδία, ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι από τα πρώτα 45 λεπτά, καθώς έφυγε για τα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-4. 

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Τσούμπα Άκπομ , ο οποίος σκόραρε μετά από ασίστ του Πέλκα στο 7′. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ, δύο λεπτά μετά, έγινε εκτελεστής, εκμεταλλευόμενος μία εξαιρετική ασίστ του Ομάρ Ελ Καντουρί .

Στο 18′ ο Άκπομ σε κενή εστία (με το στήθος) μετά από σέντρα του Ζαμπά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 41', μετά από αστείο λάθος του Πασχαλάκη!

Το ημίχρονο έκλεισε με νέο γκολ του Άκπομ μετά από εκπληκτική συνεργασία (ασίστ ο Κρέσπο) και σεντερφορίσιο γκολ (1-4). 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Άκπομ να βρίσκει δίχτυα με υποδειγματική κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί στο ξεκίνημα της επανάληψης σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

Πλέον ο Δικέφαλος θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη και θα έμπαινε στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι, Ελ Καντουρί (84′ Κάτσε), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87′ Τσιγγάρας), Πέλκας (43′ Λάμπρου), Άκπομ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4