Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Ιουλίου 2022

Φιλική ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2011)

Σαν σήμερα στις 13/7/2011, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 στο Ζούπφεν, από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σε φιλικό παιχνίδι, παρουσιάζοντας κάποια καλά στοιχεία αλλά παράλληλα προβλημάτισε στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας του ...

O Μπόλονι παρέταξε τον ΠΑΟΚ με τους βασικούς παίκτες θέλοντας να δει το βαθμό ετοιμότητάς τους...

Ο Ρουμάνος τεχνικός κατέβασε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1, έχοντας στην άμυνα τους Έτο, Μαλεζά, Σαβίνι και Λίνο (από δεξιά προς τα αριστερά). 
 
Αμυντικά χαφ τον Αρίας και τον Φωτάκη, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ξεκίνησε ο Βιεϊρίνια. Στα αριστερά της μεσαίας γραμμής βρισκόταν ο Ρομπέρ, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Δικέφαλος στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά της αναμέτρησης ήταν καλός. Έπαιξε επιθετική άμυνα, πιέζοντας ψηλά, οι παίκτες μας έκλεβαν μπάλες, είχαν γρήγορες εναλλαγές και απειλούσαν την εστία του Καρατζόφ.
 
Σε μια οργανωμένη επίθεση στο 9' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Βιεϊρίνια με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από καλή προσπάθεια του Έτο από τα δεξιά.

Η ομάδα μέχρι το 25' συνέχισε να παίζει με όρεξη και να έχει αυτοματισμούς στην ανάπτυξή της αλλά από εκείνο το χρονικό σημείο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. 
 
Η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε στο 27΄στην πρώτη ουσιαστικά καλή της στιγμή στο παιχνίδι. Το γεγονός προβλημάτισε μιας και ο ΠΑΟΚ και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια δέχτηκε γκολ στην πρώτη απειλή του αντιπάλου...

Το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο και στην επανάληψη δεχτήκαμε μέσα σε πέντε λεπτά (48' και 53') δύο γκολ από λάθη της άμυνας. Το μόνο που πέτυχε ο Δικέφαλος ήταν να μειώσει στο 70'
 με τον Τσουκαλά αλλά από εκεί και πέρα τίποτε το ιδιαίτερο. Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό της ομάδας που είχε ήδη δεχτεί 8 τέρματα!

Είναι πολλά αυτά που έπρεπε να διορθωθούν άμεσα ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιζόταν βελτιωμένος μέχρι την πρώτη επίσημη αγωνιστική του υποχρέωση, που πλησίαζε. 
 
Εκείνη τη μέρα πάντως η εικόνα της ομάδας στο β' ημίχρονο ήταν χωρίς αρχή και τέλος. Έπρεπε να ψάξουμε πολύ για να ξεχωρίσουμε κάποια θετικά στοιχεία σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού.
 
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς (57' Τσιρίλο), Σαβίνι, Λίνο (57' Σνάουτσνερ), Αρίας, Φωτάκης (68' Τσουκαλάς), Βιεϊρίνια, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης (68' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (57' Γκαρσία).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4