Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Ιουλίου 2022

Φιλική ήττα για πολλά συμπεράσματα (2016)


Σαν σήμερα στις 13/7/2016, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία έχασε με 4-3 ...

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους: Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Γιαννούλη, Μαλεζά, Κρέσπο, Κίτσιου, στην άμυνα Χαρίση, Τζιόλη αμυντικά χαφ, στη μεσαία γραμμή Ζάιρο, Πέλκα, Ροντρίγκες και προωθημένο τον Κουλούρη, σε ένα 4-2-3-1.

Απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνιζόταν όπως και ο ΠΑΟΚ στον 3
ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λινγκ και βρισκόταν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών του, κάποιοι από τους οποίους  "απογοήτευσαν".

Μόλις στο 2
ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Κουλούρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα στην πλάτη της άμυνας! Παρόμοια φάση στο 18' με τον Τζιόλη όμως να μην σκοράρει αν και βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή των Ρουμάνων, μετά από εκτέλεση φάουλ και πάλι του Πέλκα!

Στο 20' ο Ζάιρο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 και στο 22' η Στεάουα ισοφάρισε με κεφαλιά του Ενάχε, μετά από εκτέλεση κόρνερ σε μια φάση στην οποία η άμυνά μας έχασε τον σκόρερ...

Ο Δικέφαλος ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Πιντίλι, σε μια ανύποπτη φάση στην οποία ευθύνεται ο τερματοφύλακας της Στεάουα, Κογιοκάρου. 
 
Στο 32' ο Ροντρίγκες με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολοθούσε! Οι Ρουμάνοι χωρίς να είναι καλύτεροι, πέτυχαν σε 7 λεπτά τρία τέρματα και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 4-3!

Στο 37' ο Στάντσιου έκανε το 3-2, για να ισοφαρίσει στο 39' ο Τουντόριε και να κάνει το 4-3 στο 44' ο ίδιος, σε μια φάση στην οποία ο Βελλίδης εκτέθηκε με την τραγική του αντίδραση σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο σουτ... 

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός μέχρι το 35' περίπου, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η άμυνά μας θύμιζε γειτονιά...

Με την έναρξη της επανάληψης μπήκαν στο ματς οι Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Τζάλμα στις θέσεις των Βελλίδη, Κίτσιου, Γιαννούλη και Ζάιρο και στο 60' οι Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τσίμιροτ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ ως εκείνη τη στιγμή ήρθε στο 57' όταν και πάλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Οι Ρουμάνοι στην επανάληψη έδωσαν γήπεδο στον ΠΑΟΚ, που όμως δεν έβρισκε διαδρόμους για την εστία της Στεάουα, καθώς οι παίκτες της απέφευγαν τα πολλά λάθη του πρώτου ημιχρόνου, δείχνοντας σοβαρότητα.

Οι τελευταίες κινήσεις του Ίβιτς από τον πάγκο ήταν η είσοδος στο ματς των Μυστακίδη – Σάκχοφ στο 70'. 
 
Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έχασε ένα φιλικό παιχνίδι χωρίς να είναι χειρότερος από τους Ρουμάνους, πλήρωσε όμως τα πολλά λάθη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Βελλίδης (46' Γλύκος), Κίτσιου (46' Μάτος), Μαλεζάς (60' Τζαβέλλας), Κρέσπο (60' Χατζηισαΐας), Γιαννούλης (46' Λέοβατς), Τζιόλης (60' Τσίμιροτ), Χαρίσης (70' Σάκχοφ), Πέλκας (60' Περέιρα), Ζάιρο (46' Τζάλμα), Ροντρίγκες (70' Μυστακίδης), Κουλούρης (60' Αθανασιάδης).

Στεάουα: Κογιοκάρου (29' Νίτα), Ταμάς, Χαμρουν, Πιντίλι, Τουντόριε, Στάντσιου, Σάλει, Τόσκα, Μομτσίλοβιτς, Ενάχε, Πόπα. Αναπληρωματικοί: Νίτα, Ποπέσκου, Τσιπτσίου, Ατσίμ, Γκολούμποβιτς, Αγκάνοβιτς, Βιλτσεάνου.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4