Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Ιουλίου 2022

Πρώτη ήττα στα φιλικά (2013)


Σαν σήμερα στις 13/7/2013, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι της τσέχικη Ζνόιμο, από την οποία έχασε με 1-0 ...
 
Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό τεστ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Αυστρία και σε αυτό πήρε μέρος και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Μέτρια εικόνα για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς, στο πρώτο φιλικό στο οποίο δόθηκαν περισσότερα από 60 λεπτά συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες, ύστερα από τα δύο πρώτα παιχνίδια στα οποία ο Ολλανδός χρησιμοποίησε από μια ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο 30λεπτο, με τους Τσέχους να ισορροπούν όσο περνούσε η ώρα και η κόπωση των παικτών μας γινόταν αισθητή.

Στα αρνητικά η δυστοκία της επιθετικής γραμμής να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα των αντιπάλων παρά τις πολλές ευκαιρίες αλλά και τα κενά που υπήρχαν στην άμυνα μετά το 0-1 των Τσέχων.
 
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νεπόζιτεκ με κοντινή προβολή στο 71', μετά από παράλληλη σέντρα που έγινε από τα αριστερά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (Σκόνδρας 58΄), Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο (Ποζατζίδης 58΄), Λάζαρ (Κάτσε 73΄), Τζιόλης (Γκαρσία 58΄), Λόρενς, Ολίσε (Πόποβιτς 58΄), Σαλπιγγίδης (Βούκιτς 73΄), Αθανασιάδης.

Zνόιμο: Χρούμπι, Ιόνοφ, Κροσόφσκι (Ρέλιτς 60΄), Μπούχτα, Νεπόζιτεκ, Τόμετσεκ, Χέλιτσεκ, Βάσιτσεκ, Μούντρα, Ζέμπα, Χνάσιτσεκ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4