Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Ιουλίου 2022

Φιλική ήττα από την Σταντάρ Λιέγης (2014)

Σαν σήμερα στις 12/7/2014,  ο ΠΑΟΚ έχασε στο Oosterbeek, από τη βελγική Σταντάρ Λιέγης με 2-1, σε παιχνίδι  προετοιμασίας ...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δει σήμερα τους παίκτες που προπονεί τις τελευταίες 17 μέρες να αγωνίζονται απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 4-3-3 απέναντι σε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη από αυτόν, κάτι που φάνηκε κυρίως στο δεύτερο μισό της επανάληψης.


Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Πια και υπέπεσε ο Βίτορ (απρόσεκτο χέρι) και ενώ μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχαν απειλήσει την εστία του Γιακουμή, καθώς οι παίκτες μας έκλειναν καλά τους διαδρόμους. 

Ο Δικέφαλος είχε 1-2 καλές στιγμές με προσπάθειες του Παπαδόπουλου, όμως η αλήθεια είναι πως επιθετικά δεν έδειξε και πολλά πράγματα. 

Στην επανάληψη και μετά τις εννέα αλλαγές που έγιναν, η ομάδα απέκτησε ενθουσιασμό και ισοφάρισε στο 61' με τον Κουλούρη. Προηγήθηκε εξαιρετικός συνδυασμός και πάσα του Σαββίδη στον σκόρερ του Δικεφάλου!


Από εκείνο το σημείο και μετά φάνηκε η μεγαλύτερη ετοιμότητα των Βέλγων που βγήκαν στην επίθεση, πετυχαίνοντας στο 69ο λεπτό σε αντεπίθεση με τον Πια -και πάλι- το 1-2. 

Ακολούθησαν καλές στιγμές για την Σταντάρ με τους Ατζάρεβιτς - Εζεκιέλ, για να χάσει στο 90' ο ΠΑΟΚ διπλή ευκαιρία με Κίτσιου - Πόποβιτς να φέρει το ματς στα ίσα...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Γιακουμής, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Κατσικάς, Βίτορ, Τζανδάρης, Μαντούρο, Μάρτενς, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου και Παπαδόπουλος Β. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Μελίσσας Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Μαντούρο, Σκόνδρας, Σαββίδης (87' Τσανδάρης), Πολύζος Γκολάσα, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Σταντάρ Λιέγης: Τουράμ, Πεσέιρα, Βαν Νταμ, Σταμ, Αρσλάνοβιτς, Κονσελό, Εζεκιέλ, Μίλετς, Πια, Λουμάντα και Μπομπό.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4