Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Ιουλίου 2022

Φιλική νίκη επί της Venlo (2017)


Σαν σήμερα στις 12/7/2017, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την VVV Venlo και τη νίκησε με 1-0...

Ο Στανόγεβιτς είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα να παίζει με 4-4-2 κάνοντας αλλαγές σε πρόσωπα, κρατώντας όμως το σχήμα που επέλεξε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης...

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκίνησε με τους Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Δεληγιαννίδη και Λέοβατς στα πλάγια, Βαρέλα - Μαλεζά στο κέντρο της, μπροστά τους οι Σάκχοφ - Κάτσε, Μπίσεσβαρ στα δεξιά, Ενρίκε στα αριστερά της μεσαίας γραμμής και Κουλούρη - Αθανασιάδη επιθετικό δίδυμο.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μισό του ημιχρόνου, με δεδομένο ότι βρισκόμασταν σε περίοδο προετοιμασίας, η ομάδα είχε κάποιες καλές στιγμές και ειδικότερα στο 8' όταν το σουτ του Ενρίκε μετά από προσπάθεια του Μπίσεσβαρ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 20' το φάουλ που εκτέλεσε ο Λέοβατς πέρασε άουτ.

Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου η Venlo ανέβηκε στο γήπεδο και σε μια δυο περιπτώσεις χρειάστηκε η σωτήρια και έγκαιρη παρουσία του Σιαμπάνη για να μη δεχτούμε κάποιο γκολ, στις φάσεις του 42' και του 45'.

Με την έναρξη της επανάληψης και μετά τις πρώτες αλλαγές στην 11άδα, ο ΠΑΟΚ έδειξε πιο ορεξάτος, πίεσε ψηλά κλέβοντας μπάλες και στο 70' ο Πρίγιοβιτς βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα μας. 
 
Το σίγουρο πάντως είναι πως το 4-4-2 ήθελε πολλή δουλειά, καθώς και σε αυτό το ματς σε κάποιες περιπτώσεις οι Ολλανδοί βρήκαν χώρους στην πλάτη της άμυνάς μας, χωρίς να  το πληρώσαμε...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Σιαμπάνης, Λέοβατς (46' Λεβέκ), Μαλεζάς (61' Κρέσπο), Βαρέλα (61' Πούγγουρας), Δεληγιαννίδης (61' Μάτος), Κάτσε, Σακχόφ (61' Κάνιας), Μπίσεσβαρ (46' Πέλκας), Ενρίκε (46' Κάμπος), Αθανασιάδης (46' Πρίγιοβιτς), Κουλούρης (46' Κάμπος).

Venlo: Unnerstall, Rutten, Promes, Janseen, Sarpei, Post, Van Crooij, Seutjens, Roseler, Tisoudali, Bezzat. Aναπληρωματικοί: Van Crooij D., Antonis, Respen, Sezer, Gielen, Labylle, Verbong, Dijk Van, Samson, Vorst, Hedrix.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4