Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Ιουλίου 2022

Έβρεξε γκολ στο φιλικό με την Άρνφελς (2002)

Σαν σήμερα στις 26/7/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Άρνφελς της Αυστρίας την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2002-2003...

Εκείνη τη μέρα η Άρνφελς εγκαινίασε το καινούριο της γήπεδο και οι θεατές χόρτασαν να βλέπουν γκολ, καθώς ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 6-5!

Απέναντι σε μια ομάδα 4ης κατηγορίας, ο Δικέφαλος είχε πολλά θέματα μεσοαμυντικά και στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 5-3! 
 
Το μόνο ελαφρυντικό που μπορεί κάποιος να αντιπαραθέσει, είναι η τετράωρη ταλαιπωρία του ταξιδιού της ομάδας, που έφτασε στο γήπεδο, μιάμιση ώρα πριν την έναρξή του αγώνα!

Η Άρνφελς εκείνη τη σεζόν είχε ενισχυθεί με δύο παίκτες της Στουρμ Γκρατς, οι οποίοι είχαν εμπειρία από το Champions League, ο λόγος για τους Πόποβιτς και Κότσιαν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο15', για να ισοφαρίσει στο 38' ο Γιασεμάκης. Στο 42' νέο προβάδισμα για την Άρνφελς, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζαβαντία! 
 
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Αυστριακού σημείωσαν το 3-2 και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του 45λέπτου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Φρούσος ισοφάρισε σε 3-3, αλλά με γκολ που σημειώθηκαν στο 60' και 63', η Άρνφελς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά (5-3).

Στο τελευταίο ημίωρο, ο ΠΑΟΚ σοβαρεύτηκε και με γκολ του Γεωργιάδη στο 70' και δύο γκολ του Οκκά στο 82' και 88', πήρε τελικά τη νίκη με 6-5!

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Μάινταν, Σκαρντίνα, Κισκαμπάνης, Φοφανά, Νάστος, Ζαβαντίας, Χασιώτης, Καραδήμος, Γιασεμάκης, Σαλπιγγίδης και ο υπό δοκιμή Ρουμάνος Γκάμπριελ.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο):
Πουρλιοτόπουλος, Αμπονσά, Κουτσόπουλος, Κούτσης, Κουκιέλκα, Καφές, Γεωργιάδης, Σπάσιτς, Φρούσος, Οκκάς, Φουτσίνι.

* Στην αρχική εικόνα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως παρατάχτηκε στο παιχνίδι με την Ίζολα (21/7/2002). 
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Κουκιέλκα, Μάινταν, Κισκαμπάνης, Σκαρντίνα, Νάστος, Κούτσης. Καθιστοί: Σαλπιγγίδης, Οκκάς, Γεωργιάδης, Φοφανά, Καφές.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4