Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Ιουλίου 2022

Εξάσφαιρος με Πιερικό και χατ τρικ Ασλανίδη (1970)


Σαν σήμερα στις 26/7/1970, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Καυτανζόγλειο τον Πιερικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου του θερινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ...

Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός αλλά και ουσιαστικός στο παιχνίδι του και επικράτησε εύκολα με 6-1. Τα γκολ τα σημείωσαν ο Ασλανίδης στο 20', ο Κωνσταντινίδης στο 25', ο Ασλανίδης στο 37' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με τον ΠΑΟΚ προηγούμενο με 3-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Καρκατσούλη.

Στο 60' μείωσε ο ... Ασλανίδης του Πιερικού σε 3-1, για να σκοράρει στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Αχιλλέας Ασλανίδης, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-1.

Ένα γκολ του Στεργιάδη στο 67' και ένα του Λαρίδη στο 90', διαμόρφωσαν το τελικό 6-1.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Λάζος, Λαρίδης και από τον Πιερικό οι Μυτιληναίος, Παπαδόπουλος, Πόδας και ο σκόρερ της ομάδας της Κατερίνης, Ασλανίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Πίρτσος, Παπαδημητρίου, Κατσικάρης, Οικονόμου (46' Δράμαλης), Παρτσόγλου, Λυσσαρίδης, Στεργιάδης, Ασλανίδης, Κάζος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (46' Λαρίδης).

Πιερικός: Κωστίκος, Διαμαντόπουλος, Θεοδοσιάδης, Παντελιάδης, Μακρίδης, Κούρτογλου, Μυτιληναίος, Ασλανίδης, Καλιός, Γουργιώτης (68' Τζιόκας), Πόδας.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4