Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Ιουλίου 2020

Διέλυσε την Ίζολα με κορυφαίο τον Φοφανά (2002)

Σαν σήμερα στις 21/7/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί ιταλικού εδάφους, τη σλοβένικη Ίζολα (ομάδα β' κατηγορίας), την οποία νίκησε με το ευρύ 4-0 ...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, παρουσίασε πολύ καλή εικόνα, η οποία ήρθε σε συνέχεια της εμφάνισής του στο φιλικό με την βουλγάρικη Τσέρνο Μόρε, δύο μέρες νωρίτερα.

Δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Φρούσος και από ένα οι Σπάσιτς, Κουκιέλκα.

Πολλά τα νέα πρόσωπα στους βασικούς του «Δικεφάλου», αλλά το ενδιαφέρον στράφηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Ο τραυματισμός (εξάρθρωση στην ωμοπλάτη) του Σλοβάκου διεθνή Καμίλ Σούσκο προκάλεσε την εσπευσμένη άφιξη στο Φρίουλι, του 30χρονου Πολωνού διεθνή, Ράντοσλαβ Μάινταν.

Δεν κλήθηκε ο Κυριάκος Τοχούρογλου, ο οποίος γυμναζόταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Μάινταν ξεκίνησε ως βασικός κι έδειξε καλά στοιχεία. Δεν δέχθηκε γκολ, αλλά δεν ήταν ακόμη βέβαιο ότι τελικά θα υπέγραφε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Πογκόν, που είχε τα δικαιώματά του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές στιγμές, με τον Οκκά στο 2' και τον Σαλπιγγίδη στο 25', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του, κυριάρχησε στο γήπεδο και πέτυχε τέσσερα γκολ!

Το σκορ άνοιξε στο 52' ο Σπάσιτς με πλασέ μετά από μπαλιά του Φρούσου, για να έρθει στο 67' ο Κουκιέλκα να γράψει το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ έφτασε σε άλλα δύο γκολ με σκόρερ τον Φρούσο στο 82' και στο 86'.

Σε όλο το ματς αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια μας ο Μάινταν, ο οποίος μάλιστα στο 22' έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ρούσνιτς.

Ο Αναστασιάδης παρέταξε την ομάδα με 4-4-2, έχοντας στο κέντρο της άμυνας τον Κισκαμπάνη ο οποίος άρεσε, δίδυμο με τον Κουκιέλκα, με τον τελευταίο να δείχνει ότι μπορεί να παίξει και αυτήν τη θέση.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Μάινταν, Νάστος, Κισκαμπάνης, Φοφανά, Κουκιέλκα, Σκαρντίνα, Γεωργιάδης, Κούτσης, Καφές, Σαλπιγγίδης, Οκκάς. Έπαιξαν ακόμη οι: Φρούσος, Φουτσίνι, Σπάσιτς, Ζαβαντίας, Χασιώτης.

Ίζολα: Βούσκοβιτς (87' Τσεμέροβιτς), Τσέρικ, Χάτζιτς (69' Ντούμποβιτς), Κούτσαντσικ (69' Μπόζιτς), Ράντοβακ (87' Γιάνκοβιτς), Γκάμπριτς, Μπόζιτς, Κλάβιτσα (75' Χάσιτς), Λούνζαρ (46' Μάλιετιτς), Κόβαρα (82' Σάμπιτς), Ρούσνιτς.

* Στην αρχική εικόνα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως παρατάχτηκε στο παιχνίδι με την σλοβένικη Ίζολα 
στις 21/7/2002.
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Κουκιέλκα, Μάινταν, Κισκαμπάνης, Σκαρντίνα, Νάστος, Κούτσης. Καθιστοί: Σαλπιγγίδης, Οκκάς, Γεωργιάδης, Φοφανά, Καφές.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4