Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Ιουλίου 2022

Nίκη στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πόντου (2013)


Σαν σήμερα στις 25/7/2013, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Πόντου, σε φιλικό παιχνίδι στην Καλαμαριά...

Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-4-2 στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Απόλλωνα, ο οποίος σε κάποια σημεία του θύμιζε χωράφι, ωστόσο μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου δεν δικαιώθηκε.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και ως το 60' τα δεδομένα άλλαξαν, ο Σεκού Ολίσε άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ στο 20' τελειώνοντας όμορφα τη φάση που ξεκίνησε ο Γκαρσία με κλέψιμο στο χώρο του κέντρου.
 
Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ πίεσε και έχασε κλασική ευκαιρία στο 32', ενώ στο 54' ο θετικότατος Λίαμ Λόρενς διπλασίασε τα γκολ του "Δικεφάλου", μετά από ομαδική συνεργασία και ασίστ του Σκόνδρα.

Η μεσαία και επιθετική γραμμή μας τα πήγε πολύ καλά, ενώ διακρίθηκαν οι Πάμπλο Γκαρσία, Λίαμ Λόρενς, Σεκού Ολίσε και Έργκους Κάτσε.

Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ενώ η ομάδα που χαμογέλασε τελευταία ήταν ο Απόλλων που μείωσε στο 89ο λεπτό με πλασέ του Λουιζίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνάς μας.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Πόντου:
Βαλσαμάκης (46' Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος (62' Σακάς), Λιώνης (64' Κτιστόπουλος), Κισκαμπάνης (78' Λουιζίδης), Καππίας, Βέργος (64' Βέντζιος), Μυλώσης (46' Γκουγκουλιάς), Πασιαλής (46' Αλμπάνης, 72' Γιαννουδάκης), Μανουσαρίδης, Ναλμπάντης (54' Προβατίδης), Λι Κουάντο (46' Δρόσος).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας (60' Κωνσταντινίδης), Σπυρόπουλος (60' Ποζατζίδης), Κατσικάς, Τζανδάρης, Γκαρσία (60' Πόποβιτς), Κάτσε, Λόρενς (60' Δεληγιαννίδης), Ολίσε (60' Νέσιντ), Γιάννου, Αθανασιάδης (46' Πέλκας).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4