Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Απριλίου 2022

Απογοητευτικός ΠΑΟΚ στο "Βικελίδης" (2022)


Σαν σήμερα στις 17/4/2022, o ΠΑΟΚ έχασε στο "Κλεάνθης Βικελίδης", από τον Άρη με 1-0, για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League, της περιόδου 2021-2022...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, αμυντικά χαφ τους Κούρτιτς, Σβαμπ, μπροστα τους τους Μιτρίτσα, Σοάρες, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Η ομάδα κατέβηκε στη συνοικία με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τη Μαρσέιγ και σε γενικές γραμμές φάνηκε αργή και εξαιρετικά προβλέψιμη.

Ο Άρης σκόραρε στο 17
ο λεπτό με τον Ντουκουρέ, που κέρδισε στον αέρα τον Κούρτιτς μετά από κόρνερ του Ματίγια. Νωρίτερα ο Πασχαλάκης σταμάτησε το σουτ του Εμπακατά.

Υπήρχαν στιγμές έντασης στο ματς, με κυριότερη αυτή του 38ου λεπτού, όταν αποβλήθηκαν οι Μπάτσι και Μπούργος, με τον Πορτογάλο ρέφερι να δείχνει μια επιλεκτική ευαισθησία υπέρ των γηπεδούχων σε 3-4 φάσεις του παιχνιδιού!

Ο Σβαμπ ήταν ο εκφραστής των καλύτερων ευκαιριών μας, όμως στο 36' και 44' δεν κατάφερε να σκοράρει αν και βρέθηκε σε καλές θέσεις! Από την άλλη, ο Πασχαλάκης απέκρουσε στις καθυστερήσεις το σουτ του Μαντσίνι που βγήκε τετ α τετ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα το φάουλ του Ματίγια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι μας πριν περάσει άουτ!

Λίγα πράγματα ο ΠΑΟΚ και στην επανάληψη, μάλιστα στο 71
ο λεπτό είδε 2η κίτρινη ο Μιχάι, αφήνοντας με "10" τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα, έπαιξαν με ενισχυμένη αμυντική διάταξη (!), ο ΠΑΟΚ έψαχνε διαδρόμους χωρίς να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επανεμφάνιση του Νέλσον Ολιβέιρα μετά από περίπου 8 μήνες!

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις:

Άρης:
Κουέστα, Eμπακατά (85' Σούντγκρεν), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μαντσίνι (78' Γκαρσία), Ιτούρμπε (59' Γκάμα), Καμαρά (78' Μπεναλουάν), Πάλμα (59' Εντιαγέ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Βαρέλα, Σάστρε (75' Ίνγκασον), Κούρτιτς, Σβαμπ (46' Ντόουγκλας), Σοάρες (59' Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (75' Τέιλορ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79' Ολιβέιρα).

........................................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο "Βικελίδης"...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4