Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Μαρτίου 2022

Τσέκαρε εισιτήριο στη Λαμία (2021)


Σαν σήμερα στις 3/3/2021, στο πλαίσιο του επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Νινούα, Σβαμπ, Μουργκ, Καγκάβα, Τζόλη και Σφιντέρσκι. Ο Δικέφαλος έχοντας το υπέρ του 5-2 από τον πρώτο αγώνα, παρατάχτηκε με πολλούς παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη φετινή χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 9ο λεπτό, όταν ο Σφιντέρσκι μετά από μπαλιά του Καγκάβα σούταρε, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Νινούα και αφού προηγήθηκε συνδυασμός Τζόλη – Καγκάβα.


Στο 16ο λεπτό, χρειάστηκε διπλή επέμβαση του Πασχαλάκη σε σουτ των Πίτι, Βασιλακάκη, ενώ ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο είδαμε ανούσιο παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43ο λεπτό, δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Σφιντέρσκι από τον Τζέιμς, το εκτέλεσε άσχημα ο Σβαμπ δίνοντας την ευκαιρία στον Θεοδωρόπουλο να αποκρούσει.

Στη συνέχεια της φάσης ο Μουργκ από εξαιρετική θέση σούταρε απελπιστικά άουτ! Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46ο λεπτό, είχαμε δοκάρι σε κεφαλιά του Μιχαηλίδη, μετά από κόρνερ του Νινούα.

Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Τζέιμς, σε μια φάση στην οποία η άμυνά μας ολιγώρησε χαρακτηριστικά! Στα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν στο ματς οι Λάμπρου, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Κούτσιας, ο ΠΑΟΚ έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Στο 87o λεπτό, είχαμε χαμένο τετ α τετ ο Λάμπρου μετά από μπαλιά του Σφιντέρσκι, στην τελευταία καλή στιγμή μας στο ματς...

Οι συνθέσεις:

Λαμία:
Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βύντρα, Τζέιμς, Προβυδάκης (68' Χατζηστραβός), Παλαβαντισβίλι, Μπιάρνασον (74' Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46' Κωστίκας), Βασιλακάκης (83' Νικολόπουλος), Γκαζαριάν (46' Σταμούλης), Πίτι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80' Κρέσπο), Μπάμπα, Νινούα (68' Τσιγγάρας), Σβαμπ (64' Ελ Καντουρί), Μουργκ (80' Κούτσιας), Καγκάβα, Τζόλης (64' Λάμπρου), Σφιντέρσκι.

...............................

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τη Λαμία...


Αναλυτικά τόνισε:

«Είχαμε την ευκαιρία να δούμε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα χρειάζονται συνέχεια αυτοί οι ποδοσφαιριστές, θεωρώ πώς στο σημερινό παιχνίδι είδαμε κάποια καλά στοιχεία, είδαμε και κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ότι είχαμε ένα καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι.

Ατομικά κρατάμε το γεγονός ότι ο Καγκάβα έπαιξε 90 λεπτά. Ο Νινούα μπήκε στην εξίσωση της ομάδας, ο Λύρατζης τα πήγε καλά, δόθηκε χρόνος και στον Λάμπρου και τον Κούτσια, πάντα έχοντας γνώμονα το μέλλον.

Ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι με τον Άρη».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4