Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Φεβρουαρίου 2022

Κακή εμφάνιση και ήττα στην Τρίπολη! (2021)


Σαν σήμερα στις 27/2/2021, για την 24η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης ...

Ο Γκαρσία χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Κρμέντσικ, επιλέγοντας να αφήσει στον πάγκο Τζόλη - Ζίβκοβιτς.

Οι αντικαταστάτες τους πάντως στο ημίχρονο που αγωνίστηκαν απλά απογοήτευσαν...

Ο Δικέφαλος είχε σχετικά καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο, βρέθηκε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά ούτε ο Κρμέντσικ στο 2', ούτε ο Ουάρντα στο 35' (δοκάρι) και 39' (απέκρουσε ο Τσιφτσής), κατάφεραν να σκοράρουν.

Αντίθετα ο Αστέρας σε μια από τις λίγες φορές που πάτησε στην περιοχή μας, έφτασε στο 1-0 στο 37' με τον Σίτο, σε μια φάση στην οποία τον έχασε ο Σοάρες!

Στην επανάληψη ο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Τζόλη - Ζίβκοβιτς, ο Αστέρας ταμπουρώθηκε στην άμυνα και σε μια αντεπίθεση στο 54' έφτασε στο 2-0 με τον Φερνάντεθ, με τον Μιχαηλίδη να χάνει τον σκόρερ και νωρίτερα ο Βαρέλα την κεφαλιά από τον Μπαράλες.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, ήταν φλύαρος και εγκλωβισμένος, όμως στο 85' ο Ζίβκοβιτς με εξαιρετικό συρτό, γωνιακό σουτ έγραψε το 2-1.

Στην τελευταία μας καλή ευκαιρία στο ματς, ο Κρμέντσικ στο 90' πήρε την κεφαλιά σχεδόν αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα άουτ!

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης:
Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (82' Καπίγια, 93' Ριέρα), Ρεγκίς (67' Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (67' Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63' Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (63' Καγκάβα), Ουάρντα (83' Σφιντερσκι), Μουργκ (46' Ζίβκοβιτς), Λάμπρου (46' Λάμπρου), Κρμέντσικ.

.........................

O Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στην Τρίπολη...


Αναλυτικά τόνισε:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Νομίζω ότι στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή της μπάλας, αυτό που θεωρώ ότι μας έλειψε είναι να κάνουμε κινήσεις στον χώρο. Δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί αμυντικά. Είναι αλήθεια ότι ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε πάρα πολύ».

Για το αν ήταν μια... πρόβα για τα play offs: «Σίγουρα αυτό μας δίνει μια ιδέα για το που πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα, γνωρίζαμε ότι είχαμε κάποιες απουσίες, ωστόσο σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που δεν θα έχει μεταπτώσεις».

Για το ότι οι ομάδες που είναι στα play offs είναι κοντά στην βαθμολογία: «Όπως είπαμε και πριν τα πράγματα στην βαθμολογία είναι ισορροπημένα, αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και πώς θα αποφεύγουμε τα λάθη. Το κύριο μέλημα είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε όλες τις γραμμές».

.........................

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς της Τρίπολης...


Αναλυτικά ανέφερε:

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έφυγε με άδεια χέρια από την Τρίπολη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε την ανατροπή αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συμπαγείς στο παιχνίδι μας».

Για την εβδομάδα που πέρασε και την κατάσταση του ίδιου και του Τζόλη, που δεν ξεκίνησαν βασικοί: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι' αυτό. Είχα ένα πρόβλημα, δεν ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω από την αρχή και να παίξω όλο το παιχνίδι, γι' αυτό και δεν ξεκίνησα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να βρεθεί δεύτερος πριν την έναρξη των play offs, με τα δύο ντέρμπι κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι δύσκολο αλλά δεν θα τα παρατήσουμε καθόλου».

....................................

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη...


Αναλυτικά τόνισε:

«Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα. Είναι λυπημένοι και οι φίλαθλοι και αυτό το ξέρουμε. Κάποια λάθη όμως σήμερα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και αυτά πρέπει να αποφύγουμε».

Ποιες ήταν οι μικρές λεπτομέρειες που έφεραν σήμερα αυτό το αποτέλεσμα:
«Ένα γκολ ακυρώθηκε, ένα σουτ βρήκε στο δοκάρι, ο αντίπαλος βρήκε πιο εύκολα γκολ είτε σαν αποτελεσματικός είτε σαν τυχερός. Σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα».

Τι σημαίνει για τον ίδιο το αποτέλεσμα: «Είμαστε λυπημένοι όπως είπαμε και πριν. Πρέπει όμως να μην μείνουμε παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι, αλλά να δούμε αυτό που έρχεται και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Τι άλλαξε φέτος και είναι τόσο ουσιαστικός στον ΠΑΟΚ: «Το πιο σημαντικό είναι όταν παίζεις στον αγωνιστικό χώρο να παίζεις για τους οπαδούς, τη διοίκηση, την οικογένεια σου και αυτούς που σε στηρίζουν. Αυτό κάνω και πιστεύω ότι στο τέλος ο Θεός θα μου δώσει αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής με έχει βοηθήσει και έχει κάνει πολλή καλή διαχείριση. Μελετήσαμε όλες τις κινήσεις του Αστέρα και σήμερα δεν υπάρχει ευθύνη του προπονητή, αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Πρέπει να γυρίσουμε και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί γιατί ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη».

Εάν απολαμβάνει το παιχνίδι του φέτος στον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα το απολαμβάνω περισσότερο, αλλά αυτό που θέλω περισσότερο είναι ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στη θέση που του αξίζει που είναι η πρώτη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κατακτήσει τίτλους και όχι να βλέπουμε τη δική μου απόδοση και μόνο».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4