Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Αυγούστου 2019

Φιλική συντριβή στην Καβάλα (1985)

Σαν σήμερα στις 21/8/1985, ο Πρωταθλητής της περιόδου 1984-1985 ΠΑΟΚ, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας την Καβάλα, γνωρίζοντας τη συντριβή με 4-1...
 
Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 θεατές, παρουσιάστηκε κυριολεκτικά αγνώριστος, σπέρνοντας την απογοήτευση και τον προβληματισμό, καθώς σε καμιά περίπτωση δε θύμιζε την ομάδα που λίγους μήνες πριν σήκωσε τον τίτλο!

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καταπληκτική μέρα και μπήκαν δυνατά στο ματς, με τον Καραΐσκο να σουτάρει στο 2' από καλή θέση άουτ και τον Ανθουλάκη στο 10' να χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν ο Σίγγας αρχικά και ο Τερζής στη συνέχεια σταμάτησαν τις προσπάθειές του.

Στο 11' σε σουτ του Δάρρα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπανιώτη, ο διαιτητής Καπετανδρέου έδειξε την άσπρη βούλα και ο Καραγεωργίου ευστοχώντας στο πέναλτι σημείωσε το 1-0.
 
Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έτσι στο 21' μετά από συρτή σέντρα του Πάπριτσα, ο Ιορδανίδης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ τους Κούδα – Φούρτουλα επειδή διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε απόφασή του.

Στο 27' ο Βρυνιός με πολύ δυνατό κοντινό σουτ σημείωσε το 2-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του Καπετανδρέου.
Στο 56' ο Στράντζαλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μεγάλη απόσταση έκανε το 3-1, για να έρθει λίγο αργότερα ο Βρυνιός να διαμορφώσει το τελικό 4-1...

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τσουρέλας, Πάπριτσα, Μαλιούφας και από την εκπληκτική Καβάλα οι Δάρρας, Στράντζαλης, Βρυνιός, Καραγεωργίου.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα:
Γεωργούσης, Χατζηαποστολίδης (46' Καπετανίδης), Βρύζας, Καραΐσκος, Ανθουλάκης (70' Καραολάνης), Γκαϊταζής (72' Στρατηλάτης), Στράντζαλης (56' Πανουργιάς), Καραγεωργίου (65' Βαλαβανόπουλος), Μόσχος, Βρυνιός, Δάρρας (57' Τσαντεκίδης).

ΠΑΟΚ: Τερζής (46' Στεργιούδας), Τσουρέλας, Αλαβάντας, Μαλιούφας, Μπανιώτης, Πίττας (29' Αλεξανδρίδης), Λιάκος (61' Βασιλάκος), Σίγγας, Ιορδανίδης, Πάπριτσα, Κωστίκος (50' Καρασαββίδης). 


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4