Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Αυγούστου 2019

"Με τη Νάπολι θα είμαστε πιο έτοιμοι" (1988)


Σαν σήμερα στις 22/8/1988, ο τότε Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ρίνους Ίσραελ, μίλησε για τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας, απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών, στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 1988-1989....


Ο Ίσραελ έριξε το βάρος για την προβληματική αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, στην αφόρητη ζέστη που εκείνες τις μέρες επικρατούσε στη Θεσσαλονίκη και διευκρίνισε πως η εικόνα του Δικεφάλου στο παιχνίδι αυτό δε θα έχει καμία σχέση με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα ματς με τη Νάπολι που πλησίαζαν.

Χαρακτηριστικά είχε πει: "Το παιχνίδι με τη Νάπολι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι! Μην κάνετε τέτοιες συγκρίσεις. Μέχρι τότε θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι".

Για τη χρησιμοποίηση του Καραλίδη στο αρχικό σχήμα, ανέφερε: "Τον χρησιμοποίησα από την αρχή γιατί στην προπόνηση έδειξε καλά στοιχεία και ήθελα να τον δοκιμάσω και σε συνθήκες αγώνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Καρασαββίδη, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στην επανάληψη".

Επανερχόμενος στο ματς με τη Νάπολι, δήλωσε:
"Εκείνο που εύχομαι είναι να μην έχει τέτοιο καύσωνα στο ματς με τη Νάπολι, γιατί τότε θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Βέβαια ο αγώνας εκείνος θα είναι βραδινός, οπότε σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη δροσιά".

Ο Ίσραελ εκείνο το διάστημα δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Φερνάντο (θλάση), Καραγεωργίου (διάστρεμμα), Λεοντιάδη, η επιστροφή των οποίων στις προπονήσεις αναμενόταν τις επόμενες μέρες.

Τέλος να σημειωθεί πως οι προπονήσεις της ομάδας εκείνο το διάστημα γινόταν στο ... Περιβολάκι του Λαγκαδά!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4