Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Ιουνίου 2019

Σαρωτικός ΠΑΟΚ πριν τον τελικό (1973)

Σαν σήμερα στις 14/6/1973, λίγες μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τη Βέροια ...

Ο Δικέφαλος με τον Λες Σάνον στον πάγκο του, που εκείνη τη μέρα είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια, πήρε τη νίκη με 4-0 και απέδειξε πως ήταν έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου.

Εκτός από τα τέσσερα τέρματα, οι παίκτες μας είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τους Σαράφη στο 1' και Κούδα στο 86'.
Το σκορ άνοιξε στο 6' ο Παρίδης για να σημειώσει το 2-0 στο 33' ο Κούδας. Τα άλλα δύο γκολ του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν στο 51' και στο 60' από τον Κούλη Αποστολίδη, το δεύτερο μάλιστα με καρφωτή κεφαλιά.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Ιωσηφίδης, Τερζανίδης, Κούδας και από τη Βέροια οι Μιμίδης, Κουσουλάκης, Υφαντίδης. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Κόντζαλης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Στέφας (69' Σαββουλίδης), Γούναρης (66' Χατζηαντωνίου), Φουντουκίδης (46' Τσιλιγγιρίδης), Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Τερζανίδης, Παρίδης (15' Παναγής, 70' Τσακιρόπουλος), Σαράφης (46' Ασλανίδης), Αποστολίδης (70' Μαντζουράκης), Κούδας, Λάζος (65' Παράσχος)

Βέροια: Μπλατσιώτης (80' Θυμιόπουλος), Τερζής, Σίμος, Μιμίδης, Κουσουλάκης (70' Τσακιρίδης), Παπατζίκος (76' Κατσιγιάννης), Υφαντίδης, Μιχαηλίδης (46' Αμπατζής), Παποδόπουλος, Σαββίδης, Λιόλιος (60' Γκιλιόπουλος)
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σάνον ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα αποτελούσαν την 16μελή αποστολή της ομάδας για τον τελικό.

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι: Στέφας, Σαββουλίδης, Γούναρης, Πέλλιος, Φουντουκίδης, Ιωσηφίδης, Τερζανίδης, Κούδας, Λάζος, Παρίδης, Αποστολίδης, Σαράφης, Τσιλιγκιρίδης, Χατζηαντωνίου, Ασλανίδης, Παναγής.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4