Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Μαρτίου 2019

Έμεινε στο "Χ" στη Νεάπολη με τον Ιωνικό (2006)

Σαν σήμερα στις 5/3/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ιωνικό, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος με τον Ρουμάνο τεχνικό Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 1.300 θεατές (1.001 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, αν και προηγήθηκε στο 36' με κεφαλιά του Σικαμπάλα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, μετά από συνδυασμό Σαλπιγγίδη-Μίετσελ, ο τελευταίος σέντραρε, ο Παχουέλο δεν μπόρεσε να απομακρύνει, έστρωσε χωρίς να το θέλει την μπάλα στον Σικαμπάλα, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Σικαμπάλα βγήκε τετ α τετ με τον Μπεκιάι, όμως ο τερματοφύλακας του Ιωνικού σταμάτησε τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό μας!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη ισοφάριση στο 60'. Ο Γκούντμαν σέντραρε, ο Φουτσίνι στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μας και ο επερχόμενος Ονουάτσι έκανε το 1-1.
Η φάση του αγώνα έγινε στο 92'. Ο Φουτσίνι σέντραρε, ο Γιασουμή έκανε την προβολή, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Πουλόπουλος απομάκρυνε με την επόπτρια Σμαράγδα Καλάβρια να μην καταλογίζει γκολ, παρά τις πολλές διαμαρτυρίες των παικτών μας...

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Τσιώλης): Μπεκιάι, Πουλόπουλος, Κινγκ, Ουκάρ, Μελαμπιανάκης (54' Ονουάτσι), Γκούτμαν, Λετιέρι, Ντα Κόστα (71' Τριανταφύλλου), Μακόρ, Ονουάτσι, Περόνε (87' Κοτίτσας).

ΠΑΟΚ (Ντουμιτρέσκου): Φερνάντες, Καρυπίδης, Χασιώτης, Φουτσίνι, Σικαμπάλα, Ζαγοράκης, Μίετσελ (81' Γιασουμή), Ηλιάδης (87' Μαλαδένης), Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας (72' Εγκωμίτης), Σαλπιγγίδης.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4