Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Φεβρουαρίου 2019

Νίκησε Πανηλειακό στον δρόμο για τ' αστέρια (2004)

Σαν σήμερα στις 8/2/2004, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανηλειακό, σε παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004 ... 

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 15.000 θεατές (12.341 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη επικρατώντας με 3-0.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και από το 1ο λεπτό βγήκε στην επίθεση προσπαθώντας να νικήσει τον Λιούρδη, που με δύσκολες επεμβάσεις κρατούσε ως το 27' τα δίχτυα του ανέπαφα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Σπάσιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Κούτσης πήρε την κεφαλιά, ο Λιούρδης απέκρουσε πολύ δύσκολα πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, όμως ο Σαλπιγγίδης που πήρε το ριμπάουντ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 39' ο Λιούρδης νίκησε τον Σπάσιτς στο τετ α τετ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Κούτσης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του τερματοφύλακα του Πανηλειακού και με σουτ στην κενή εστία σημείωσε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 84', όταν ο Φουτσίνι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Βόκολος πήρε την κεφαλιά και ο Μαλαδένης που μπήκε στη φάση, με κοντινό σουτ έκανε το 3-0, στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα...
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Χασιώτης, Κουτσόπουλος (82' Καρυπίδης), Βόκολος, Φουτσίνι, Χάγκαν (70' Λουκά), Κούτσης, Μαλαδένης, Σπάσιτς (65' Θεοδωρίδης), Σαλπιγγίδης, Γιασουμή.

Πανηλειακός (Τσιώλης): Λιούρδης, Αρβανίτης, Τασίδης, Τσιώλης, Κουτελιέρης (68' Στρόμπουλος), Μαρκορά, Μωυσιάδης, Σπυρόπουλος, Χρυσάφης (29' Μποταΐτης), Μανίκας, Νουαφόρ (51' Τσίγκας).

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς μας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βάλαμε τα γκολ, είχαμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε φρεσκάδα, είχαμε επιλογές πολλές, πολύ καλή κυκλοφορία, εκτός από το δεκάλεπτο που τα παιδιά χρειάστηκε να συνηθίσουν έναν πάρα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. 

Είναι πολύ κακό το γήπεδο για μας και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε σε αυτόν τον τομέα, για να μην το πληρώσουμε. Έμειναν άλλα δέκα παιχνίδια με πρώτο αυτό της Ξάνθης για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάμε να κερδίσουμε».

Διονύσης Χασιώτης: «Η επικράτησή μας σήμερα ήταν δίκαιη, η απόδοσή μας ήταν πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια. Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Σημαντική νίκη για τη συνέχεια, έχουμε κι άλλα δέκα παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα! Χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του, κι εμείς τον αγαπάμε, θα προσπαθήσουμε στο τέλος να του δώσουμε μεγάλες χαρές και σημαντικές επιτυχίες. Συνεχίζουμε και κοιτάμε με παιχνίδι με παιχνίδι».

Εμπενίζερ Χάγκαν: «Οι τρεις βαθμοί που πήραμε σήμερα ήταν πολύ σημαντικοί για μας. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο το παιχνίδι αλλά μπήκαμε μέσα και με τη βοήθεια του Θεού πήραμε τη νίκη. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και ο στόχος είναι να κερδίσουμε αυτά τα δέκα ματς που απομένου».

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4