Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Φεβρουαρίου 2019

Απέφυγε τα χειρότερα στην Καλαμάτα (1998)

Σαν σήμερα στις 8/2/1998, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καλαμάτα, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998 ...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 θεατές (5.274 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τους γηπεδούχους, ισοφαρίζοντας στο 50' με τον Κόβατς το γκολ που σημείωσε στο 10', ο μετέπειτα παίκτης μας, Εμπενίζερ Χάγκαν!

Στη φάση του 10ου λεπτού, ο Χάγκαν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μας και με συρτό γωνιακό σουτ νίκησε τον Μιχόπουλο, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας μας.

Λίγο αργότερα ο Τ0υρσουνίδης έβγαλε τον Κόβατς τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο, όμως το σουτ επιθετικού μας το απομάκρυνε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων!

Στο 38' ο Σπύρος Μαραγκός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Καλαμάτας, ο Κασναφέρης έδωσε το πέναλτι, όμως ο Τουρσουνίδης που ανέλαβε την εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία!

Στο 50' ο Φραντζέσκος σέντραρε από τα αριστερά, ο Κόβατς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο 2-1, αρχικά όταν ο Σοάρες έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι μας και σε μια άλλη περίπτωση όταν ο Μιχόπουλος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μπαχράμη.

Οι συνθέσεις:

Καλαμάτα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Μπλέτσας, Μπουλέν (58' Σοάρες), Δρούγας, Κωστούλας, Αλβέρτης, Μπελεβώνης, Γκαρόζης (65' Μπαχράμης), Χάγκαν (79' Τζανετής), Κουτσουρές, Μάρκος.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Καπετανόπουλος, Κολομπούρδας, Ζαφειρίου, Ολιβάρες (46' Βελής), Τασιόπουλος, Μαραγκός, Φραντζέσκος (63' Σιδηρόπουλος), Τουρσουνίδης (57' Ζουμπούλης), Κόβατς, Βρύζας.
Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη ...
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, σήμερα δεν παίξαμε καθόλου καλά, είχαμε πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές, πολύ μεγάλη απειθαρχία, πρωτόγνωρο για εμάς. 

Πιστεύω ότι αν και μπορούσαμε με το πέναλτι να μπούμε λίγο πιο γρήγορα στο παιχνίδι και να έχουμε αρκετό χρόνο για κάτι καλό, είχαμε πάλι τις ευκαιρίες και να προηγηθούμε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν για 30 λεπτά υποφερτοί, καλύτεροι από την Καλαμάτα, κάναμε ευκαιρίες με τον Βελή, πιστεύω όμως ότι με αυτήν την εμφάνιση το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4