Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Φεβρουαρίου 2019

Ήττα στο ΟΑΚΑ με ... τρεις κεφαλιές (2009)

Σαν σήμερα στις 8/2/2009, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2008-2009 ...

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, μπροστά σε 28.000 θεατές (26.430 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 3-0, δεχόμενος όλα τα γκολ στην επανάληψη από κεφαλιές αντιπάλων.
Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό ο Βύντρα με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Νίνης και ο Χαλκιάς έχασε μια εύκολη έξοδο, για να γίνει το 2-0 στο 55' και πάλι με κεφαλιά του Βύντρα!
Ο Κλέιτον εκτέλεσε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι το φάουλ που υπέδειξε ο ... Κουκουλάκης και ο Βύντρα με καρφωτή κεφαλιά, διπλασίασε τα γκολ της αθηναϊκής ομάδας.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 58' με κεφαλιά του Μάντζιου αυτή τη φορά, μετά από σέντρα του Νίνη (τον έχασε ο Μαλεζάς) στο πρώτο δοκάρι και καρφωτή κεφαλιά του σκόρερ (τον έχασε ο Κοντρέρας).
Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κουρασμένος και νωχελικός στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια βαριά ήττα με 3-0, μια ήττα την οποία ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε δίκαιη...

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Βαβζίνιακ, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (46' Κλέιτον), Νίνης, Σαλπιγγίδης (74' Ρουκάβινα), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Λίνο (55' Μουσλίμοβιτς), Σορλέν (81' Βιεϊρίνια), Γκαρσία, Βερόν, Αναστασάκος (63΄Αθανασιάδης)
Δηλώσεις Φερνάντο Σάντος...

"Ξεκάθαρα ήταν μια δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού, σ' ένα παιχνίδι με πολλά λάθη από την αμυντική μας γραμμή. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, ήμασταν αργοί και όχι τόσο καλοί. Δεν πιέζαμε, κάναμε τα αντίθετα από αυτά που έχουμε ως ταυτότητα. Και το ματς έμεινε ισορροπημένο από την άσχημη άμυνα αφού στην επίθεση ήμασταν πιο εκδηλωτικοί.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, αφού σε 10 λεπτά φάγαμε 3 γκολ από στημένες φάσεις που εκεί στον τομέα αυτό είμαστε καλοί. Μετά το 3-0 το ματς ήταν φιλικό".

(για αίτια ήττας...): "Το γιατί, το ξέρω αλλά θα τα πούμε με παίκτες μου. Δικαιολογίες τα περί κούρασης, φθηνές δικαιολογίες. Θα τα πούμε με παίκτες."

(για Μουσλίμοβιτς...): "Ναι σίγουρα, αν ήταν στο 100% θα έπαιζε από την αρχή, Λόγω πυρετού δεν μπορούσα να τον βάλω. Θα τον έβαζα αν ήταν πιο έτοιμος".

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2008-2009 τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας -στην κανονική περίοδο- με 63 βαθμούς, έχοντας 18 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες, με τέρματα 39-16!

* Μπήκε πρώτος στα play offs με 3 βαθμούς, όμως στη μίνι αυτή διοργάνωση δεν τα κατάφερε και πέρασε τελικά μόνο τη Λάρισα, έχοντας στα 6 παιχνίδια 2 νίκες και 4 ήττες, μένοντας πίσω από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4