Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Ιουλίου 2023

Φιλική (λευκή) ισοπαλία με την ΜΤΚ (1973)


Σαν σήμερα στις 10/10/1973, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι την ουγγρική ΜΤΚ Βουδαπέστης, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0...

Τον αγώνα παρακολούθησαν 5.000 θεατές και σε αυτό το ματς έγινε η πρώτη εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Παναγιώτη Κερμανίδη, ενός παίκτη που έγραψε στα χρόνια που ακολούθησαν τη δική του ιστορία τον Δικέφαλο!

Παρά το ισόπαλο 0-0, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των αγώνων του με την πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας, που πλησίαζαν.

Με την ομάδα δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Σαράφης, Ασλανίδης, με τον Λες Σάνον να προτιμάει να τους προφυλάξει, καθώς ερχόταν από τραυματισμό.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τερζανίδης, Γούναρης, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Λάζος, Κούδας και από την ΜΤΚ οι δύο τερματοφύλακές της, καθώς και οι Κόβατς και Κουντς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Στέφας (75' Σαββουλίδης), Γούναρης (65' Χατζηαντωνίου), Ιωσηφίδης, Φουντουκίδης, Πέλλιος (71' Τσιλιγκιρίδης), Τερζανίδης, Παρίδης (71' Παναγής), Κερμανίδης, Αποστολίδης, Κούδας, Λάζος (65' Αναστασιάδης).

ΜΤΚ: Βάργκα (46' Γκόγκος), Τόροκ (46' Μάρβαλ), Ντουνάι (46' Σάρκοζι), Νίυρο (46' Κανάς), Κόβατς, Τσόρνα (46' Κεσενέτι), Μπέρετς, Μπόρσο, Κουντς, Κοριτάρ, Μπέτσεϊ. 
 
* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται ο τερματοφύλακας της ΜΤΚ (Βάργκα), να μπλοκάρει την μπάλα προ του Παναγιώτη Κερμανίδη!
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4