Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Ιουνίου 2023

Ήττα για τους Εφήβους στον δεύτερο τελικό (1971)


Σαν σήμερα στις 27/6/1971, η εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ, αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος...

Ο Δικέφαλος κατέβηκε στο Καραϊσκάκη, έχοντας κερδίσει στον πρώτο τελικό με 2-1, όμως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 και έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ.

Σε ένα νευρικό και άτεχνο σε γενικές γραμμές παιχνίδι η ομάδα μας ήταν καλή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε την υπεροχή, θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά οι λίγες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 5.000 θεατές και το σκορ άνοιξε στο 8΄ο Καλούδης, ενώ το 2-0 έγινε στο 79' από τον Ρούβαλη, μετά από μπαλιά του Χασομέρη. Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κουρτσελίδης, Τσαγκαλίδης, Πέλλιος, Τσοτσόλης και από τον Ολυμπιακό οι Προκοπίδης, Καπάτσος, Βενέτης, Καλούδης.

Ο ΠΑΟΚ υπέβαλε ένσταση υποστηρίζοντας ότι κακώς συμμετείχε στον αγώνα ο Βενέτης, ο οποίος είχε αρχικά τιμωρηθεί από την ΕΠΟ και στη συνέχεια με νέα απόφαση η ποινή ως δια μαγείας ... χάθηκε!

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός:
Προκοπίδης, Σοφός, Κοτσοβός, Σταύρου, Κυράστας, Καπάτσος, Ρούβαλης, Χασομέρης, Βενέτης (73' Ξυφαράς), Καλούδης, Λογοθέτης (53' Καταγώνης).

ΠΑΟΚ: Κουρτσελίδης, Βούλγαρης, Μαυρίδης, Τσαγκαλίδης, Πέλλιος, Δασκαλάκης, Ντένης, Ιωαννίδης, Βώβος (12' Κόπανος), Παράσχος, Τσοτσόλης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4