Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Φεβρουαρίου 2023

"Πέταξε" δύο βαθμούς στα Γιάννινα (2023)


Σαν σήμερα στις 25/2/2023, για την 24η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ ...

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα με 11 παίκτες στο 1/3 του γηπέδου και τα αξιοσημείωτα γεγονότα ήταν ελάχιστα.

Στο 20′ ο Τάισον έβγαλε μία απίθανη μπαλιά στον Σάστρε, αυτός γύρισε στη μικρή περιοχή για τον Μπράντον , αλλά ο φορ του Δικεφάλου έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο ακόμα καλές στιγμές με Κωσταντέλια αρχικά και με Νάρεϊ, ενώ στην τελευταία φάση ο Πήλιος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά διαιτητής και VAR έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην επανάληψη έριξε τον Σβαμπ στο γήπεδο αντί του Φιλίπε Σοάρες κι ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά, έχοντας δύο κεφαλιές του Μπράντον και του Τάισον στα πρώτα 15 λεπτά, με τον Τσιντώτα να σταματάει την πρώτη και να βλέπει τη δεύτερη να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 63′ ο Μπράντον πήγε να βάλει ένα απίθανο γκολ, αλλά ο Τσιντώτας είχε απάντηση στο γυριστό που επιχείρησε. Ο ΠΑΟΚ έσφιξε τον κλοιό προς την αντίπαλη περιοχή κι άρχισε να γίνεται πιο παραγωγικός.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έριξε στη μάχη και τους Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Τζίμα και στα τελευταία λεπτά ο Δικέφαλος έχασε απίθανες ευκαρίες για το γκολ της νίκης.

Αρχικά ο Τζίμας στο 86′ είδε την κεφαλιά του να σταματάει αρχικά στον Τσιντώτα και στη συνέχεια στο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Ντόουγκλας σούταρε από απόσταση, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού, άλλαξε πορεία κι ο Τσιντώτας με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Η κορυφαία ευκαιρία ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Τζίμας γύρισε στον Μπίσεσβαρ , αυτός έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή, βρήκε χώρο, εκτέλεσε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα
: Τσιντώτας, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος (33' Λιάσος), Ριένστρα, Τζίνο, Μορέιρα, Λώλης (58' Ροσέρο, 79' Φοφανά), Μπάλαν.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόυγκλας, Φιλίπε Σοάρες (46' Σβαμπ), Νάρεϊ (68' Αν. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (85' Μπίσεσβαρ), Μπράντον (85' Τζίμας).

.......................................

Για τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στους «Ζωσιμάδες», πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα βρει αντίδραση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το ποιος σκοράρει λίγη σημασία έχει, το αποτέλεσμα μετράει. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε το νικητήριο γκολ, είναι δύσκολο για εμάς. Είναι φαινόμενο που επαναλαμβάνεται και χάνουμε... χαζούς βαθμούς».

Για το σχόλιο του Ράζβαν Λουτσέσκου για «χαμένο ημίχρονο»: «Ναι, ισχύει γιατί δεν μπήκαμε με την ενέργεια που μας χαρακτηρίζει. Παρ' όλα αυτά είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες ωστόσο δεν σκοράραμε. Δεν είμαστε εδώ για να είμαστε καθηλωμένοι και κολλημένοι στην τέταρτη θέση».

Για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα: «Όπως προανέφερα, θέλουμε να ανεβούμε στη βαθμολογία και να πλησιάσουμε την κορυφή. Το πνεύμα της ομάδας είναι τέτοιο που δεν τα παρατάμε ποτέ. Με τη χρονική σειρά των πραγμάτων, σειρά έχει το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος πως δεν θα παραδοθούμε ποτέ, όπως επιτάσσει η νοοτροπία μας».

Για το ντεμπούτο του Στέφανου Τζίμα: «Πιστεύω πως όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατανοούν πως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη δυνατή ακαδημία. Ο ένας έρχεται μετά τον άλλον. Ήδη έχουμε βρει αρκετές λύσεις, με πρωταγωνιστικά πρόσωπα, ένα από αυτά είναι και ο Τζίμας. Είναι ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, του εύχομαι να μπορέσει να μας βοηθήσει. Έχει τις ικανότητες να κάνει σπουδαία καριέρα».

............................................

Στην έλλειψη ενέργειας και έντασης στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέδωσε τη λευκή ισοπαλία εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κάλεντ Νάρεϊ.

«Είμαστε απογοητευμένοι, είμαστε σε καλό μομέντουμ, θέλαμε τη νίκη αλλά δεν την πήραμε. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν ξεκινήσαμε καλά, παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα, μας διακρίνει μία ένταση που δεν την είδαμε», ανέφερε αρχικά μετά το παιχνίδι ο Γερμανός εξτρέμ στην κάμερα της Nova για να προσθέσει:

«Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, μείναμε χωρίς αποτέλεσμα. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν κάθε ματς είναι τελικός. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες για να μπούμε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων στα play-offs».

..............................................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4