Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Φεβρουαρίου 2023

Αποχή από την προπόνηση! (2011)

Σαν σήμερα στις 25/2/2011, μια απρόοπτη εξέλιξη επιφύλασσε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή, με όλους τους παίκτες της ομάδας να κατεβαίνουν σε αποχή...

Ενώ λοιπόν η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00, οι παίκτες παρέμειναν στα αποδυτήρια και δε βγήκαν έξω για να προπονηθούν!

Ο λόγος που συνέβη αυτό είχε να κάνει με την καθυστέρηση στις πληρωμές τους και έτσι οδηγήθηκαν στην απόφαση να μην βγουν καθόλου για προπόνηση σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, για το γεγονός!

Οι καθυστερήσεις πληρωμών ήταν κάτι που έχει απασχολήσει παίκτες και διοίκηση και πριν μερικούς μήνες (παραμονές του περσινού αγώνα κυπέλλου στα Γιάννινα). Όπως έγινε γνωστό, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν τακτοποιηθεί μέχρι και για τον Νοέμβριο (και αυτοί είναι οι ξένοι). 
 
Οι Έλληνες παίκτες του Δικεφάλου, αποδέχτηκαν να τακτοποιηθούν κατά προτεραιότητα οι ξένοι συνάδερφοί τους και είχαν πάρει την υπόσχεση πως θα τακτοποιηθούν σύντομα...

Έτσι στα αποδυτήρια εμφανίστηκαν δύο τάσεις: Από τη μια οι Έλληνες παίκτες της ομάδας -που όπως προαναφέρθηκε έχουν να παίρνουν τα περισσότερα- ήθελαν να βγει απλά ανακοίνωση, αλλά να κάνουν σήμερα προπόνηση και από την άλλη οι ξένοι παίκτες που είχαν την άποψη η οποία τελικά υπερίσχυσε (αποχή).

Παρών στη Σουρωτή και ο Παντελής Κωνσταντινίδης που όμως αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να λειτουργήσει "πυροσβεστικά". Η ομάδα 48 μόλις ώρες πριν το κυριακάτικο παιχνίδι, έδειχνε να γίνεται άνω κάτω και φυσικά το απογευματινό σκηνικό ήταν ουσιαστικά ένα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες...

Υπήρχε πάντως η δέσμευση εκ μέρους των παικτών, ότι την επόμενη θα προπονιόταν κανονικά!

Τέλος να σημειώσουμε πως σαν σήμερα στις 25/2/2011, η ΠΑΕ πίστωσε με χρηματικά ποσά τους λογαριασμούς κάποιων παικτών -όχι άλλων- με τη δέσμευση μέχρι την Τρίτη να δώσει και τα υπόλοιπα, ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες να έχουν πληρωθεί όσα τους οφείλονταν μέχρι 31/11/2010.

Η έλλειψη ρευστότητας που υπήρχε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε να κάνει με το γεγονός της καθυστερημένης καταβολής σημαντικού ποσού, από έναν βασικό χορηγό της ομάδας, κάτι που αναμενόταν να γίνει στο προσεχές διάστημα...

Στην ανακοίνωση των παικτών αναφερόταν:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΠAΟΚ μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα).

Επίσης με αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας, εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4