Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Φεβρουαρίου 2023

Πολύ κακή εμφάνιση και ... "Χ" (2022)


Σαν σήμερα στις 27/2/2022, για την 25η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα με τον Ιωνικό ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Μιχαηλίδη, Μιχάι, Σίντκλεϊ, αμυντικά χαφ τους Σοάρες, Σβαμπ, μπροστά τους τους Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόλακ.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε με το καλημέρα χάνοντας τριπλή ευκαιρία με τους Τσόλακ (δοκάρι), Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα με τον Μύγα να είναι αυτός που σταμάτησε τα σουτ των δύο τελευταίων! Ο Ιωνικός στο 11' έχασε ευκαιρία για το 0-1, όταν ο Πασχαλάκης σταμάτησε τον Μάντζη στο τετ α τετ, σε μια φάση που προήλθε από αβίαστο λάθος του Σάστρε!

Στο 14ο λεπτό, είχαμε μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη σε σουτ του Καμπράλ και στο 33' ο Σβαμπ από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Μιχάι από τον Μύγα. 

Στο 39' ο Πασχαλάκης σταμάτησε το κοντινό σουτ του Μύγα, σε μια φάση στην οποία υπήρχε υποψία οφ σάιντ που δε δόθηκε. Ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν πάρα πολύ να διασπάσει την άμυνα του Ιωνικού και στο 59' ο Τουράμ με συρτό σουτ πέτυχε την ισοφάριση!

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας καθώς ο Ιωνικός έπαιξε άμυνα στο 1/3 του γηπέδου, χωρίς ο Δικέφαλος να απειλήσει ουσιαστικά τον Χουτεσιώτη και μοιραία ήρθε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (76' Βιεϊρίνια), Σοάρες (62΄Τσιγγάρας), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (62' Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα, Ζαμπά (82' Κούτσιας), Τσόλακ.  

Ιωνικός: Χουτετσιώτης, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσεζ (46' Τουράμ), Τσιγκρίνσκι, Λένις, Ρομαό, Καμπράλ (87' Βαλιέντε), Ντάλσιο, Άοσμαν (90' Βαφέας), Μάντζης (46' Πλατέλλας).

...........................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας ...

........................... 

Στην απουσία ηρεμίας και καθαρής σκέψης, καταλόγισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ιωνικό, ο Αντόνιο Τσόλακ, με τον Κροάτη φορ να επισημαίνει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει με το ίδιο πάθος που παρουσίασε στο παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ του αγώνα της Μίντιλαντ και τον Ιωνικό και ποια είναι τα συναισθήματα του για το κάθε παιχνίδι: «Το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, τόσο αγωνιστικά όσο και συναισθηματικά. Με τον ίδιο τρόπο θέλαμε να προσεγγίσουμε και το σημερινό παιχνίδι, να το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και σε αυτή τη νοοτροπία. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε πολλές αλλαγές σήμερα, για να έχουμε την ίδια ενέργεια. Δεν το καταφέραμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό».

Αναφορικά με τα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα: «Νομίζω πως μας έλειψε το καθαρό μυαλό και η ηρεμία που χρειάζεται, ειδικά στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου. Μέσα από το πρέσινγκ που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε γκολ και να κάναμε και το 2-0 ή 3-0, για να σφραγίσουμε τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς, δεν μας βγήκε. Η έλλειψη ηρεμίας μας κόστισε».

Για το αν οι δύο τελευταίες ισοπαλίες αλλάζουν τους στόχους της ομάδας: «Δεν αλλάζει τίποτα. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος, της Τετάρτη έχουμε έναν ακόμα τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να πάμε σπίτι, να ξεκουραστούμε και να κάνουμε το καλύτερο πλάνο για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Να προσπαθούμε με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, γιατί όπως είπα, είναι τελικός».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4