Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Φεβρουαρίου 2023

Προπόνηση για την ΤΣΣΚΑ στη Σουρωτή (2011)

Σαν σήμερα στις 13/2/2011, προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ...

Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η μόνη ομάδα που προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μιας και σε ένα από τα γήπεδα που υπάρχουν προπονήθηκε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπό τις οδηγίες του Σλούτσκι. 
 
Ο τεχνικός των Ρώσων ήρθε την προηγούμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη αφού πιο πριν παρακολούθησε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στο Πανιώνιο (αποχώρησε γύρω στο 70΄).

Η ρωσική ομάδα βρισκόταν σε στάδιο προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις καθημερινά, ώστε να ήταν όσο πιο έτοιμη γινόταν για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα είχε προγραμματιστεί και για το απόγευμα στις 5:00 προπόνηση στον ίδιο χώρο. 
 
Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που προπονείτο τα τελευταία χρόνια, χωρίς να είναι υποχρεωμένος, σε μια κίνηση καλής διάθεσης και φιλοξενίας προς την ΤΣΣΚΑ!

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ολίσε που δεν προλάβαινε το πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν απίθανο να παίξει στη ρεβάνς. Απόντες επίσης από την προπόνηση της ΤΣΣΚΑ, ήταν επίσης ο Χόντα, ο Λοφ και ο Γκονζάλες. 
 
Θα χρειαζόταν να περιμένουμε τις επόμενες 1-2 μέρες, για να βλέπαμε το κατά πόσο οι τρεις αυτοί βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έκαναν παρέα στον Ολίσε σε ρόλο θεατή στην αναμέτρηση της Πέμπτης ...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4