Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Φεβρουαρίου 2023

Πολύτιμο τρίποντο με Κρέσπο! (2022)


Σαν σήμερα στις 13/2/2022, για την 23η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Ατρόμητο με 1-0 ...

O Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μιχάι, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Ντόουγκλας, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ, σε ένα 4-2-3-1.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ μέτρια στην αναμέτρηση, ουσιαστικά σπατάλησε ένα ολόκληρο μισάωρο πριν αρχίσει να δημιουργεί φάσεις στην εστία του Γιαννιώτη και να σημειωθεί πως στο 25
ο λεπτό, ο Πασχαλάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Ροτάριου, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι του Κρέσπο, δε δόθηκε κάτι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να έχει μεν κατοχή της μπάλας, αλλά η ομάδα δεν πατούσε στην αντίπαλη περιοχή, απειλώντας με μακρινά σουτ τα οποία δε βρήκαν τον στόχο. Η καλύτερη στιγμή μας στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 30
ό λεπτό, με τον Ντόουγκλας να σουτάρει άουτ μετά από μπαλιά του Μιτρίτσα.

Στη επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση φέρνοντας την μπάλα στο μισό γήπεδο προς την περιοχή του Ατρομήτου και άρχισε να παράγει φάσεις. Στο 57
ο λεπτό ο Κρέσπο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σάστρε σημείωσε το 1-0 και στο 65ο λεπτό, ο Γιαννιώτης απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ, το φάουλ που εκτέλεσε ο ιδιαίτερα δραστήριος σήμερα Μιτρίτσα.

Στο 81
ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μπίσεσβαρ με τον Γκάμαρη να ισχυρίζεται ότι έγινε φάουλ στον Γιαννιώτη, με τον Πασχαλάκη να είναι θεατής σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Ατρόμητος είχε στο διάστημα αυτό μια μόλις τελική στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82' Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Ντόουγκλας (68' Σοάρες), Μπίσεσβαρ (82' Σβαμπ), Μουργκ (59' Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (82΄Ζαμπά), Άκπομ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης,
Χατζηισαΐας, Νταβιώτης (67' Βασιλαντωνόπουλος),  Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Σάλομον (67' Έρλινγκμαρκ), Ντένιτς (71' Ναμπί), Χαρίσης, Σπυριντόνοβιτς (83' Μπεντινέλι), Κλωναρίδης (67' Άλιμπεκ), Ροτάριου.

...........................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4