Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Νοεμβρίου 2022

Κυρίαρχος και σοβαρός πήρε το τρίποντο! (2020)


Σαν σήμερα στις 29/11/2020, για την 10η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη Λαμία με 0-2 ...

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με το παιχνίδι στην Ολλανδία, με τον Γκαρσία να ξεκινάει με τους, Πασχαλάκη, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Νινούα, Μουργκ, Τζόλη, Σφιντέρσκι.

Η ομάδα από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση, αφήνοντας στους γηπεδούχους τον ρόλο του κομπάρσου, καθώς αυτοί απείλησαν ουσιαστικά τον Πασχαλάκη μόνο στη φάση του 75 λεπτού, όταν ο Βασιλόγιαννης ... αμαρκάριστος από κοντά σούταρε άουτ με το σκορ πάντως να είναι ήδη στο 0-2!


Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και στο 12ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία Ελ Καντουρί - Ουαγκέ και του τελευταίου γύρισμα στον Τζόλη, έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό επιθετικό μας να νικήσει τον Επασί ανοίγοντας το σκορ!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό και είχε 1-2 καλές στιγμές για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Ελ Καντουρί να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή και να ηρεμεί το παιχνίδι της ομάδας μας όποτε χρειάστηκε! 

Στο 54ο λεπτό, ο Μούργκ σέντραρε από τα δεξιά και ο Τζόλης από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία! Τη νίκη του ΠΑΟΚ την "κλείδωσε" στο 64' ο Αντελίνο Βιεϊρίνια (είχε μπει στο ματς στο 59' στη θέση του Μουργκ) με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ!

Με τα πόδια λυμένα πλέον, ο ΠΑΟΚ έβγαινε συχνά με αξιώσεις στην επίθεση, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ, σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν αξιοποιήθηκαν από τον Τσόλακ και τον Ζίβκοβιτς.

Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη μας στο πρωτάθλημα και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ομόνοια που ακολουθούσε την Πέμπτη για τον όμιλο του Europa League.

Οι συνθέσεις:

Λαμία:
Επασί, Σκόνδρας (62' Βασιλακάκης), Ασίγκμπα (45' Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Μπαχανάκ, Ντέλετιτς (53'Βασιλόγαννης), Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τσούκαλος (62' Αραμπούλι), Καραμάνος. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Ελ Καντουρί (71' Σβαμπ), Ντόουγκλας, Νινούα (81' Τσιγγάρας), Μουργκ (59' Βιεϊρίνια), Τζόλης (59' Ζίβκοβιτς), Σφιντέρσκι (81' Τσόλακ)

..................................

Η τοποθέτηση του Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη επί της Λαμίας...

..................................

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για το υπέροχο γκολ που σημείωσε στην επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας και σχολίασε ευμενώς τη δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία περί "φιλικών αγώνων" κάποιων ομάδων...


Αναλυτικά τόνισε:

«Το συναίσθημα του να σκοράρεις παραμένει ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος και για το γκολ και για τη νίκη της ομάδας. Αισθάνομαι καλά. Ήμουν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, αλλά είμαι ικανοποιημένος πλέον, αλλά χρειάζομαι και άλλη δουλειά».

Όσον αφορά το τι έχει αλλάξει με την έλευση Γκαρσία: «Θέλουμε χρόνο για να καταλάβουμε τι θέλει. Βελτιωνόμαστε όμως παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχει αλλάξει το σύστημα της ομάδας. Θέλει να δίνουμε το 100% και εμείς θα το κάνουμε αυτό».

Για την ατάκα Γκαρσία ότι ο ΠΑΟΚ δίνει ματς – τελικούς, ενώ άλλες ομάδες «φιλικά»: «Το αισθανόμαστε στα παιχνίδια μας εδώ και καιρό. Με τον ΠΑΟΚ πάντα οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε την πορεία μας. Με νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με το πρωτάθλημα: «Θα είναι μάχη μέχρι το τέλος. Τώρα ακολουθεί το ματς της Πέμπτης με την Ομόνοια και μετά θα σκεφτούμε ξανά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θέλουμε να το κατακτήσουμε».

..................................

Ο Χρήστος Τζόλης σχολίασε το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λαμία...


Αναλυτικά τόνισε:

Για το αν επηρέασε η ήττα από την PSV: «Σίγουρα η ήττα σε επηρεάζει λίγο, εμείς δεν το δείξαμε αυτό καθόλου. Παίξαμε δυνατά και βάλαμε σχετικά γρήγορα το πρώτο γκολ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και γρήγορο, κάναμε πολλές φάσεις και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια: «Ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Ομόνοια και σωματικά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ κατάσταση όλοι. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να παίξει παιχνίδια στον ίδιο ρυθμό και στην ίδια ένταση».

Για το ρυθμό που έχει στα παιχνίδια: «Είμαι σε καλό ρυθμό τώρα. Ελπίζω να σκοράρω και στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Το γκολ δεν με πολυαπασχολεί. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι τα δικά μου στατιστικά».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Σίγουρα μας βοηθάει και στην άμυνα και στην επίθεση και μας λέει τι είναι το καλύτερο πράγμα για εμάς».

Για την... κόντρα που είχε με τον Σκόνδρα: «Κερδίσαμε ένα φάουλ, έπεσα κάτω και με πατούσε συνεχόμενα. Δεν ήταν σωστή η αντίδρασή μου, αλλά ήταν λάθος και δικό του που με πατούσε συνεχόμενα. Είναι λάθος που αντέδρασα έτσι».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4