Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Σεπτεμβρίου 2022

Προβληματισμός από τη φιλικη ήττα στον Βόλο (2017)


Σαν σήμερα στις 2/9/2017,ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον ΝΠΣ Βόλου, από τον οποίον έχασε με 4-2...

Το παιχνίδι έγινε στο ΕΑΚ Βόλου και οι παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τότε από τον Λουτσέσου, προβλημάτισαν με την απόδοσή τους απέναντι σε μια ομάδα Γ' Εθνικής.

Βέβαια αυτό το "φιλικός χαρακτήρας", σηκώνει πολλή κουβέντα, καθώς δεν έλειψαν ούτε τα σκληρά μαρκαρίσματα ούτε οι καθυστερήσεις και οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον σκοπό τους, να φτάσουν τελικά στη νίκη απέναντι σε ένα προβληματικό για μια ακόμη φορά ΠΑΟΚ. 
 
Έναν ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε με ένα κράμα βασικών παικτών, παικτών του πάγκου και παικτών της Κ20...

Οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν ούτε κατοχή μπάλας ούτε ευκαιρίες χαμένες βρέθηκαν να προηγούνται στο 17' με 2-0, με γκολ των Ηλιόπουλου και Πίτου Γκαρσία, με τον ΠΑΟΚ να χάνει νωρίτερα εξαιρετικές ευκαιρίες με τους Σταθόπουλο - Μπίσεσβαρ! 
 
Στο 20' ο Ελ Καντουρί με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, μετά από μπαλιά του Μπίσεσβαρ, μείωσε σε 2-1, ενώ στο 38', έγινε το 3-1 από τον Μάντση, με υποψία φάουλ από τον σκόρερ, δε δόθηκε...

Ο Λουτσέσκου στην επανάληψη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του πάγκου, ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο μισό του αγώνα, είχε μια δυο καλές στιγμές, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 77', για να μειώσει ο Γκαργκαλατζίδης και 2-3, μετά από ασίστ του Πέλκα. Το τελικό 4-2 σημειώθηκε στο 89' με κοντινή κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου.

Οι συνθέσεις:

Βόλος ΝΠΣ: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Καλαμίδας (53′ Δημηνάς), Ηλιάδης, Δημόπουλος, Πιαστόπουλος, Πέντα (70ο Μηλιώτης), Καμπαγιέρο (66′ Κυπαρίσσης), Μάντζης (63′ Δεμηρτζόγλου), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Μελισσόπουλος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (46' Σιαμπάνης), Λέοβατς (46' Λεβέκ), Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (67' Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46' Κάτσε), Πέλκας, Σταθόπουλος (56' Γκαργκαλατζίδης). 
 
Στα αξιομνημόνευτα της αναμέτρησης, η ανεπίσημη πρώτη εμφάνιση του Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον ΠΑΟΚ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4