Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλική ισοπαλία στο Αιγίνιο (2014)


Σαν σήμερα στις 6/9/2014, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Αιγινιακό με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, καθώς και στους Γκολάσα - Παπαδόπουλο, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς.

Μπροστά σε 700 περίπου θεατές, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 3' με τον Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντίνος πήρε την μπαλιά του Σπυρόπουλου, βγήκε απέναντι στον Τόλιο και άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Οι γηπεδούχοι στο 14' είδαν την κεφαλιά του Κουτσοσπύρου να σταματάει στο δοκάρι του Ιτάνζ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μάρτενς στο 34'.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό του αγώνα, οι γηπεδούχοι πάντως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 62' με τον Ναουμτσέφσκι. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει νικητής από το Αιγίνιο, αν στο 84' η προβολή του Κάκκο δεν κατέληγε στο δοκάρι του Φαρμάκη...

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ομάδας κυμάνθηκε σε μετριότατα επίπεδα και σίγουρα το σημερινό θα είναι ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα από όσους το παρακολούθησαν.

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακό
ς: Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Μασάντο, Πολύζος, Ζούρκος, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος, Πόποβιτς. (με σκούρα γραφή παίκτες του ΠΑΟΚ, πρώην και δανεικοί στον Αιγινιακό).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (55' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Σκόνδρας), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60΄Κούστα), Περέιρα (72' Κάκκο), Μάρτενς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4