Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Σεπτεμβρίου 2022

Ήττα στο φιλικό με Κιέβο για τον ελλιπή ΠΑΟΚ (2001)


Σαν σήμερα στις 1/9/2001, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι την ιταλική Κιέβο Βερόνα (A.C. Chievo Verona), από την οποία έχασε με 2-3...

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν είχε στη διάθεσή του 10 (!) ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Γεωργιάδη, Κωνσταντινίδη, Τετράτζε, Οκκά, Εγκωμίτη, Γιασεμή, Νάστο, Κουτσόπουλο (διεθνείς), Μπορμπόκη, Φρούσο (τραυματίες).
 
Μετά το παιχνίδι με την Κιέβο, στη λίστα προστέθηκαν και οι Φουτσίνι και Ουντέζε! Η ομάδα πλέον θύμιζε νοσοκομείο, δύο εβδομάδες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κέρντεν!

Στο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, το σκορ άνοιξε στο 7' ο Κοράντι. Το 1-1 έκανε ο Φουτσίνι στο 8'. Το 1-2 έγινε στο 42' από τον Μαρατζίμα. 
 
Το 1-3 έκανε στο 64' με πέναλτι ο Κορίνι, το οποίο κέρδισε ο Μαρατζίμα από τον Αμπονσά. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Αντινόλφι στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Τοχούρογλου, Καφές, Κατσιαμπής, Ζαβαντίας (77' Αντινόλφι), Ντε Σόουζα, Αμπονσά, Σπάσιτς, Φουτσίνι (69' Βοσκαρίδης), Χασιώτης, Ουντέζε (65' Κουλακιώτης), Καραδήμος (77' Χατζηζήσης).

Κιέβο Βερόνα: Λουπατέλι (80' Αμπρότζιο), Κορίνι, Ντάντζελο, Κοράντι (70' Καμάρα), Ντακονσεϊσάο, Μαμφρεντίνι, Περότα (23' Μαρατζίμα), Λαμά (36' Φόλιο), Μόρο (76' Κινταμπάλα), Ζακέτα (55' Μπαρόνε), Νταμά.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς ταξίδεψε την επόμενη μέρα στη Σλοβενία, προκειμένου να παρακολουθήσει την Κέρντεν να αγωνίζεται σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κράνι. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που θα έδινε η αυστριακή ομάδα, πριν από την αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ στις 13 Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

* Στην αρχική εικόνα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως παρατάχτηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου, με τον Πανελευσινιακό, στις 13/8/2001
Διακρίνονται από τα αριστερά όρθιοι: Χασιώτης, Πουρλιοτόπουλος, Καφές, Αμπονσά, Ουντέζε, Κουλακιώτης. Καθιστοί: Λουτσιάνο, Χατζηζήσης, Ζαβαντίας, Καραδήμος, Σπάσιτς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4