Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Αυγούστου 2022

Ικανοποίησε στο β' με τον Απόλλωνα Πόντου (2011)

Σαν σήμερα στις 19/8/2011, με σκόρερ τους Μπαλάφα και Τσουκαλά, ο Δικέφαλος γύρισε το 0-1 του α' ημιχρόνου και πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς...

Στη Σουρωτή βρέθηκαν και είδαν από κοντά το παιχνίδι οι Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης και Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την αναμέτρηση με τους Γλύκο, Σνάουτσερ, Μπαλάφα, Ιντζίδη, Αποστολόπουλο, Στάμου, Σκέμπη, Τσουκαλά, Ρομπέρ, Γεωργιάδη και Παπαδόπουλο.

To πρώτο μέρος ήταν κακό για την ομάδα που παρέταξε ο Λάσλο Μπόλονι, αφού μέτρησε μόλις μία καλή φάση για τον ΠΑΟΚ, στο 22' όταν ο Τσουκαλάς πραγματοποίησε ένα σουτ το οποίο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των Απολλωνιστών. 

Οι παίκτες του Απόλλωνα, 10 λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ, όταν ο Δερμιτζόγλου, νίκησε με σούτ τον Γλύκο και έκανε το 1-0 το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπόλονι πέρασε στο παιχνίδι τους Γιακουμή, Σαβίνι, Κουρδάκη και Παναγιωτούδη αντί των Γλύκου, Ιντζίδη, Στάμου και Παπαδόπουλου. 

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με Σνάουτσερ και Αποστολόπουλο στα άκρα της άμυνας, Σαβίνι και Κουρδάκη στόπερ, Παναγιωτούδη, Σκέμπη και Τσουκαλά στα χαφ, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Γεωργιάδη και επιθετικό τον ... Σωτήρη Μπαλάφα.

Η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να δημιουργεί καταστάσεις στην άμυνα των Ποντίων. Τόσο οι Σαβίνι - Τσουκαλάς όσο και ο Ρομπέρ έχασαν ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ενώ ο Γιακουμής κράτησε το 0-1 όταν χρειάστηκε να επέμβει στην προσπάθεια του δανεικού από το Δικέφαλο, Μωυσιάδη.

Στο 72' ο Μπαλάφας ισοφάρισε με προβολή, ύστερα από σέντρα του Ρομπέρ από τα αριστερά.

Στο 80' ο Γεωργιάδης, με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στο έδαφος χωρίς να περάσει τη γραμμή.

Στο 85΄ ο Μπαλάφας έδωσε την ασίστ για το 2-1, αφού έστρωσε με κεφαλιά τη μπάλα στον Τσουκαλά που από κοντά έκανε το 2-1 με το κεφάλι.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στη φιλική αναμέτρηση.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4