Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Αυγούστου 2022

Φιλική νίκη στη Βέροια (1974)

Σαν σήμερα στις 23/8/1974, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, εκτός έδρας, τη Βέροια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1974-1975...

Με τα πόδια βαριά από την προετοιμασία η οποία ήταν σε εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ μετά από ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο, ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη και έφτασε στη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 83΄ο Σαράφης, μετά από μπαλιά του Ασλανίδη.

ΠΑΟΚ και Βέροια συμφώνησαν να παίξουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στα μέσα Σεπτέμβρη, στην Τούμπα, ένα φιλικό που δεν έγινε ποτέ, λόγω των υποχρεώσεων του Δικεφάλου στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τερζανίδης, Ντεκ και Σαράφης, ενώ από τη Βέροια ξεχώρισαν οι Μπλατσιώτης, Μιμίδης, Κουσουλάκης, Τσιρέλας.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Μπλατσιώτης, Τερζής (54' Γεωργακόπουλος), Μιμίδης, Μιχαηλίδης (54' Κατίγκος), Κουσουλάκης, Μιχαλάκας (61' Μελέτογλου), Παπατζίκος (54' Πουρσανίδης), Ζαρογιάννης, Αραμπατζής (34' Τοπάλης), Τσιρέλας, Λιόλιος.

ΠΑΟΚ: Ντεκ, Τσιλιγκιρίδης, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης (61' Λάζος), Πέλλιος, Τερζανίδης, Γκουερίνο, Σαράφης, Αποστολίδης, Αναστασιάδης (61' Παναγής), Ασλανίδης.
 
* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1974-1975.
Από αριστερά όρθιοι: Κούδας, Τερζανίδης, Τσιλιγγιρίδης, Φουντουκίδης, Κερμανίδης, Ιωσηφίδης. Καθιστοί: Παρίδης, Αποστολίδης, Ντεκ, Πέλλιος, Σαράφης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4