Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Ιουλίου 2022

Ήττα στο φιλικό με την Λυών (2006)


Σαν σήμερα στις 25/7/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Γαλλία τη Λυών (Olympique Lyonnais), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2006-2007...

Απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση, παρά την ήττα του με 2-0. Η ομάδα άρεσε ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ενώ στην επανάληψη η απόδοσή της έπεσε.

Σε αυτό το ματς επέστρεψε σε αγωνιστική δράση ο Αμίρ Μέγκαχεντ, ύστερα από έξι μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, ενώ στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν και ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός, Τόνι Λόπες, τον οποίο δοκίμαζε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου εκείνο το διάστημα, χωρίς τελικά να πείσει για να αποκτηθεί.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάριου στο 11' και στο 50' διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ρεμί. Τις επόμενες μέρες ο ΠΑΟΚ θα έδινε φιλικά παιχνίδια με την Τρουά και τη Σοσό.

Οι συνθέσεις:

Λυών
: Βερκούρτ, Κλερκ, Κατσάπα, Μίλερ, Μπερτό, Ντιαρά, Τουλαλάν, Κάλστρομ, Μπεν Αφρά, Μπενζεμά, Κάριου. Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Σκιλατσί, Μπενί, Ρεμί, Ιντανγκάρ, Αρτοκ, Χιμάς, Πεντρετί.

ΠΑΟΚ: Φερντάντες, Καρυπίδης, Αραμπατζής, Χασιώτης, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης, Ζαγοράκης, Μίετσελ, Γιασεμάκης, Σαλπιγγίδης. ΄Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Βαγγελής, Μέγκαχεντ, Μουμίν.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται ο Μάρτσιν Μίετσελ σε μια προσπάθειά του στο παιχνίδι με τη Λυών.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4