Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Ιουλίου 2022

Ήττα στο φιλικό με την Τρουά (2006)


Σαν σήμερα στις 28/7/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Γαλλία την Τρουά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2006-2007...

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό του Δικεφάλου εκείνη την περίοδο και το έχασε με 2-0, δείχνοντας μία εικόνα κατώτερη από αυτήν που έδειξε απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λυών, πριν τρεις μέρες.

Ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί και στο παιχνίδι με τη Λυών με 2-0, ωστόσο είχε δημιουργήσει ευκαιρίες και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. 
 
Αντίθετα, κόντρα στην Τρουά έδειξε το κακό του πρόσωπο με τους παίκτες να κάνουν αβίαστα λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στους Γάλλους να απειλήσουν και να σκοράρουν δύο τέρματα.

Ο Μπενζαμίν Νιβέ στο πρώτο ημίχρονο και ο Ιμπραχίμα Μπανγκουρά στην επανάληψη ήταν αυτοί που σημείωσαν τα γκολ της γαλλικής ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις

Τρουά
: Λε Κρομ, Μοντερό, Κουσί, Καΐ, Πεϊσλί, Ματουιντί, Λασουέρ, Νιβέ, Αμζινέ, Νταλέ, Μπανγκουρά.

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Κωνσταντινίδης, Αραμπατζής (77' Πεχλιβάνης), Καρυπίδης, Μέγκαχεντ (46' Χασιώτης), Ζαγοράκης, Ηλιάδης (63' Μπαλάφα), Βαγγελής, Τσουλάκος (61' Μουμίν), Γκονζάλες (46' Λόπεζ), Σαλπιγγίδης.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται ο Μάρτιν Μίετσελ σε μια προσπάθειά του στο παιχνίδι με τη Λυών που πραγματοποιήθηκε στις 25/7/2006.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4