Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Ιουνίου 2022

Το παγκόσμιο συνέδριο Σ.Φ ΠΑΟΚ (2010)


Σαν σήμερα στις 26/6/2010, ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Λεπτοκαρυάς και συμμετείχαν σε αυτό περίπου εβδομήντα σύνδεσμοι του Δικεφάλου ...

Μεταξύ αυτών που απηύθυναν χαιρετισμό ήταν και οι σύνδεσμοι της Νέας Υόρκης και της Μελβούρνης.

Τα θέματα που απασχόλησαν τους οργανωμένους ήταν πολλά και είχαν να κάνουν μέ οτιδήποτε απασχολεί αυτήν την περίοδο τον σύλλογο. Σημειώνουμε ότι το συνέδριο έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Φάνηκε η διάθεσή των οπαδών να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα συσπειρωμένοι .

Στα αξιοσημείωτα του Συνεδρίου και η τοποθέτηση των εκπροσώπων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθηνών, που δήλωσαν ότι δεν στηρίζουν πλέον τη διοίκηση Ζαγοράκη (κάτι που πιθανόν είχε να κάνει με την επιστροφή του Σαλπιγγίδη στην ομάδα).

Όπως αναμενόταν έγινε αρκετή κουβέντα για την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη, για την οποία τονίστηκε πως δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να παραταθεί η διαμάχη μεταξύ συνοπαδών μιας και ο παίκτης ανήκει ήδη στον ΠΑΟΚ. Ζητήθηκε να μείνουν όλοι μακριά από ακραίες θέσεις δηλαδή ούτε να αποθεωθεί ο ποδοσφαιριστής , αλλά και ούτε να αποδοκιμαστεί από κανέναν.

Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους δύσκολους καιρούς που περνάει γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και μαζί του φυσικά και ο ΠΑΟΚ. Φυσικά, έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα οργάνωσης της κερκίδας και στο πώς πρέπει αυτή να συντονιστεί και να λειτουργεί όσο γίνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια των αγώνων .

Οι σύνδεσμοι αποφάσισαν να βοηθήσουν την ομάδα χάντμπολ να ξεπεράσει το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μετά την εξοντωτική ποινή που δέχτηκε από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια της Λαμίας, αγοράζοντας 1.500 εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, όταν αυτά κυκλοφορήσουν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4