Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Ιουνίου 2022

Φιλική νίκη επί της Κ23 της Γάνδης (2018)


Σαν σήμερα στις 26/6/2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ομάδα Κ23 της Γάνδης στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2018-2019...
 
Ο Δικέφαλος στο πρώτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους κέρδισε 5-0, παίζοντας με δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήθελε χρόνο για να βρει πατήματα, βγάζοντας κάποιες καλές ενέργειες και κομπίνες βάζοντας ένα ωραίο γκολ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Καντουρί-Μπίσεσβαρ-Μαουρίτσιο με τον τελευταίο να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε με πολύ όρεξη και η τετράδα Λάμπρου - Λημνιού - Πέλκα - Μυστακίδη έβγαζε φωτιές με πολύ ωραίες ενέργειες.

Έτσι Λάμπρου, Πέλκας, Μυστακίδης και Λημνιός βρήκαν δίχτυα με ωραίες εκτελέσεις μέσα και έξω από την περιοχή. Βέβαια να τονίσουμε το χαμηλό επίπεδο του αντιπάλου. Μιλάμε για μια φιλική αναμέτρηση, η οποία πιο πολύ σαν ξεμούδιασμα ήταν.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Α' ημίχρονο: Πασχαλάκης , Μάτος , Μιχόγεβιτς , Κρέσπο , Μπαλογιάννης , Μαουρίσιο , Κάνιας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά και Κουλούρης.

Β' ημίχρονο: Σιαμπάνης , Μπαλογιάννης , Κίτσιου , Βαρέλα , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Χαρίσης , Πέλκας , Λημνιός , Μυστακίδης και Λάμπρου.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4