Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Ιουνίου 2022

Συνέτριψε τον Πιερικό για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ (1971)


Σαν σήμερα στις 30/6/1971, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πιερικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου, του Θερινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ...

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε της ομάδας της Κατερίνης με το ευρύ 6-0, με τους αναπληρωματικούς παίκτες που αποτελούσαν την ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέβηκε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ να εντυπωσιάζουν!

Το σκορ άνοιξε στο 3' ο Βυζιώτης, το 2-0 έγινε από τον Στεργιάδη στο 16', το 3-0 από τον Μακρή με κεφαλιά στο 44' και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Μοσχάτου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν κατέβασε ταχύτητα και σημείωσε άλλα τρία τέρματα, με τον Βυζιώτη στο 53', τον Παπάζογλου στο 60' και τον Στεργιάδη στο 81'.

Κορυφαίοι από τον ΠΑΟΚ οι Βέργος, Δράμαλης, Κοντογιώργος και από τον Πιερικό οι Χρυσαργύρης, Διαμαντόπουλος, Χρυσοστόμου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Χριστοδούλου (70' Σαββουλίδης), Παπαχριστούδης, Μακρής, Βέργος, Τσιβρανίδης, Δράμαλης, Κοντογιώργος, Βυζιώτης, Στεργιάδης, Σταυρίδης (46' Παπάζογλου), Πουλασιχίδης.

Πιερικός: Πουρπουτίδης, Διαμαντόπουλος, Θεοδοσιάδης, Τζιότζιος, Παπαδόπουλος, Χρυσοστόμου, Γουριώτης (65' Ασλανίδης), Χρυσαργύρης, Φωτιάδης (Τζιόκας), Λιάπης, Παντελιάδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4