Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Ιουνίου 2022

Μήνυμα στήριξης στην "πρώτη" προπόνηση (2010)


Σαν σήμερα στις 30/6/2010, πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα η πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει της σεζόν 2020-2011 ...

 
Περίπου 10.000 ΠΑΟΚτσήδες, παραβρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και καλωσόρισαν τον ... Μάριο Μπερέτα και το επιτελείο του.
 
Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες της ομάδας και ιδιαίτερα οι Γκαρσία, Ίβιτς, Βιτόλο, Τσιρίλο, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Αμπουμπακάρι.


Μετά το αρχικό ζέσταμα οι παίκτες χωρίστηκαν από τους βοηθούς του Μπερέτα σε δύο ομάδες (άσπροι - πράσινοι) και έπαιξαν διπλό.

Με τα άσπρα ξεκίνησαν οι: Κρέσιτς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Παπάζογλου, Ίβιτς, Κουτσιανικούλης, Φωτάκης, Μίλιεβιτς.

Με τα πράσινα: Γλύκος, Σαβίνι, Μπαλάφας, Σορλέν, Βιτόλο, Αραμπατζής, Φιλομένο, Βιειρίνια, Μουσλίμοβιτς.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι υπόλοιποι παίκτες. Το διπλό δεν παίχτηκε σε ολόκληρο το γήπεδο και για την ιστορία οι πράσινοι κέρδισαν 2-0 με τέρματα των Σορλέν και Φιλομένο (και τα δύο ήταν καταπληκτικές εκτελέσεις ).

Δηλώσεις:

Σαβίνι : Πολύ σημαντική σεζόν


Ο Μίρκο Σαβίνι μίλησε για τη χρονιά που έρχεται. «Είναι μία πολύ σημαντική σεζόν μετά από πετυχημένη χρονιά. Παίζουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα η πρώτη προπόνηση και θα συνεχίσουμε στο μέγιστο για να είμαστε έτοιμοι στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το ποδόσφαιρο είναι ένα, η μπάλα μία, ο προπονητής θα μας βοηθήσει αλλά τα πάντα εξαρτόνται απ΄όλους μας μέσα στο γήπεδο. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε πολλά, αλλά τώρα στόχος είναι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ».

Μπερέτα: "Κάτι πρωτόγνωρο για εμένα"

«Με τον πολύ κόσμο που ήρθε εδώ είμαι πολύ χαρούμενος, ούτε να μιλήσουμε από τον θόρυβο δεν μπορούμε» είπε χαμογελώντας ο Ιταλός για να συμπληρώσει αμέσως μετά... «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον κόσμο που είναι ζεστός όπως θα είμαστε και εμείς. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και θέλω να το ανταποδώσω».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πρόγραμμα:
«Αύριο η ομάδα θα περάσει εργομετρικά, μέχρι τις 6 Ιουλίου θα κάνουμε εδώ διπλές προπονήσεις και πρώτη εβδομάδα θα είναι να γνωρίζει η ομάδα το προπονητικό τιμ και εμείς την ομάδα. 

Μετά στη Γερμανία, θα είναι για τους παίκτες μία καλύτερη εξοικείωση έτσι ώστε να βρούνε ρυθμό για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δείξουμε σιγά - σιγά κάποια τακτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας για να είμαστε έτοιμοι. 

Οι παίκτες που λείπουν με τις εθνικές θα ενσωματωθούν μέσα Ιουλίου και θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»  ολοκλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δεν ήταν γραφτό να στεριώσει στην Τούμπα.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4