Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Ιουνίου 2022

Με το αριστερό, στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ (1969)


Σαν σήμερα στις 29/6/1969, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καβάλα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Θερινού Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, εκείνης της σεζόν...

Οι γηπεδούχοι μπροστά σε 3.000 θεατές (1.529 τα εισιτήρια, 45.645 δρχ οι εισπράξεις) με ανανεωμένο ρόστερ, πήραν τη νίκη με 2-1, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που πάλεψε μετά το 60'!

Το σκορ άνοιξε στο 24' ο Αδαβόγλου και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια γα την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Αθανασιάδη.

Να σημειωθεί ότι στο 14', με το σκορ στο 0-0, ο Χατζηντωνίου υπέπεσε σε πέναλτι, αλλά ο Παπαδόπουλος Μ., που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 2-0 έγινε στο 60' με τον Γαβριήλ Χαραλαμπίδη, για να μειώσει σε 2-1 στο 62΄ο Κοντογιώργος μετά από μπαλιά του Κωνσταντινίδη Ι.

Καλύτεροι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Μήτρακας, Κωνσταντινίδης Ι. και Κοντογιώργος και από την Καβάλα οι Παπαδόπουλος Μ., Αδαβόγλου, Καραμεταξάς και Σπυριδάκης.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα:
Μασμανίδης, Πετσαγγουράκης (46' Παππάς), Νέγκογλου, Χαραλαμπίδης Χ., Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος Μ., Καραμεταξάς, Αδαβόγλου, Παπαδόπουλος Ν. (73' Τσαμπούρας), Σπυριδάκης, Χαραλαμπίδης Γ.

ΠΑΟΚ: Ερμείδης, Χατζηαντωνίου (46' Μήτρακας), Οικονόμου, Κατσικάρης, Προύσαλης, Μουρατίδης, Κωνσταντινίδης Ι., Κοντογιώργος, Ριμπίδης, Κωνσταντινίδης ΙΙ, Λάζος.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4