Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Μαΐου 2022

Εμφάνιση για πρόστιμο! (2022)


Σαν σήμερα στις 8/5/2022, o ΠΑΟΚ έχασε 1-0 εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 7η αγωνιστική των play offs, της Super League, της περιόδου 2021-2022...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα, θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να κλείσει τον ΠΑΣ στα καρέ του. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη σημαντική φάση του αγώνα ήρθε στο 23′. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε γκολ με τον Περέα μετά από φάση διαρκείας, αλλά ο Σιδηρόπουλος μετά από υπόδειξη του VAR ακύρωσε το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 45′ σπαταλώντας ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Τσιγγάρας άνοιξε δεξιά στον Σάστρε, αυτός βρήκε τον Μιτρίτσα μέσα στην περιοχή, ο Ρουμάνος εκτέλεσε, αλλά ο Σάλιακας με τακουνάκι απομάκρυνε στη γραμμή, με τον επερχόμενο Ολιβέιρα να βάζει την κόντρα αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δικεφάλου δεν είχαν καθαρό μυαλό, αλλά και δυνάμεις με συνέπεια να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Λοντίγκιν, πέρα από κάποιες κεφαλιές μετά από γεμίσματα.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του βρήκε χώρους και χτύπησε στην κόντρα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 78′ με τον Σνάιντερ να σκοράρει με προβολή μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Πίρσμαν.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον ΠΑΣ στα καρέ του αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και μοιραία έφυγε χωρίς βαθμό από τους Ζωσιμάδες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα
(Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβκσι (46' Λιάσος), Σνάιντερ, Ντομίνγκες (46' Κύρκος, 93' Παντελάκης), Περέα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (56' Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (78' Σοάρες), Μουργκ, Μιτρίτσα (64' Άκπομ), Ολιβέιρα (56' Τσόλακ).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4