Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Μαΐου 2022

Το πάλεψε αλλά έμεινε στο "Χ" (2022)


Σαν σήμερα στις 14/5/2022, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1  εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική των play offs, της Super League, της περιόδου 2021-2022...


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον Μάριο Τσαούση, στο ντεμπούτο του νεαρού αριστερού μπακ με τη φανέλα του Δικεφάλου, είδε τον Κρέσπο να επιστρέφει στο πλευρό του Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, έριξε στη μάχη τον Σοάρες σε ρόλο επιτελικού, ενώ στα ... φτερά ξεκίνησε με τους Α.Ζίβκοβιτς και Μιτρίτσα .

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και στα πρώτα 80 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του Φιλίπε Σοάρες κι αυτός με κεφαλιά νίκησε τον Τζολάκη για το 0-1.

Ο Ολυμπιακός πήγε να απαντήσει με τον Ροντρίγκες που δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Πασχαλάκης είχε απάντηση σε μία περίεργη εκτέλεση φάουλ του Κουντέ.

Στο 17′ ο Μιτρίτσα δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής αλλά ο Ευαγγέλου κι ο VAR δεν υπέδειξαν παράβαση, με τον Α.Ζίβκοβιτς στο 20′ να μην βρίσκει στόχο με καλό σουτ.

Ο Ολυμπιακός πήρε την κατοχή της μπάλας κι έψαξε την ισοφάριση, την οποία βρήκε στο 41′ με σουτ του Καρβάλιο μέσα από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ στην εκπνοή του πρώτου μέρους θα μπορούσε να ανακτήσει το προβάδισμα, αλλά ο Σβαμπ με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στην έξω πλευρά των διχτυών του Τζολάκη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο 65′ ο Μιτρίτσα με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Α.Ζίβκοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζολάκη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τους Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί και Άκπομ , αλλά ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε χώρους για να δημιουργήσει κινδύνους, με τους Άκπομ με κεφαλιά και Κούρτιτς με σουτ να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Πασχαλάκης σταμάτησε Μανωλά και Λόπες σε καλές προσπάθειες και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Πλέον ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, με τον οποίο ισοβαθμούσε στη δεύτερη θέση και ήθελε τη νίκη για να μείνει μόνος δεύτερος, πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο .

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός:
Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46′ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Κούντε (71′ Εμβιλά), Ροντρίγκες (84′ Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Φαντιγκά (57′ Λόπες), Τικίνιο (71′ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (87′ Τέιλορ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσαούσης, Σβαμπ, Κούρτιτς, Α.Ζίβκοβιτς, Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα (76′ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (71′ Άκπομ).

..................................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4