Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Μαΐου 2022

Ήττα με το μυαλό στον τελικό (2021)


Σαν σήμερα στις 12/5/2021, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League, της περιόδου 2020-2021...

O ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Κρμέντσικ να μην μπορεί να νικήσει τον Σα στο τετ α τετ, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Λύρατζη πέρασε άουτ με τον Σα εκτός θέσης.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 15' και αφού ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο, άρχισαν να γίνονται απειλητικοί κυρίως με μακρινά σουτ. Στο 32ο λεπτό έγινε το 1-0 από τον Μασούρα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης σταμάτησε το σουτ του Ελ Αραμπί.


Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, ο Γκαρσία βρήκε την ευκαιρία να περάσει στο ματς τους Μιχάι, Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Κωνσταντέλια, Κρέσπο, ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε, αλλά και δεν απείλησε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο κομμάτι της πίεσης στον αντίπαλο.

Έλειψε όμως η καλή τελική που θα έφερνε τους παίκτες μας σε θέση βολής προ του Σα. Πλέον όλοι στην ομάδα σκέφτονταν τον τελικό της 22ας Μαΐου, καθώς η 2η θέση κατακτήθηκε και μαθηματικά, μετά την ισοπαλία στο Βικελίδης.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός:
Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (8' Καμαρά), Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας (67' Φορτούνης), Μπρούμα (67' Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77' Χασάν)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (76' Κρέσπο), Λύρατζης (46' Μιχάι), Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μπάμπα, Τζόλης (76' Κωνσταντέλιας), Ουάρντα (60' Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (60' Σφιντέρσκι).

.........................................

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο ματς του Καραϊσκάκη, καθώς και για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου...


Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

Για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην έναρξη του παιχνιδιού, αν είχαμε σκοράρει μπορεί και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά.

Είδαμε κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, είδαμε την ομάδα, δουλέψαμε αρκετά θα κάνουμε μια καλή αποκατάσταση στους ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ενόψει του τελικού».


Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Πάντα υπάρχει κάτι να μάθεις, ξέρουμε ότι ο τελικός θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, θα πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε την ομάδα και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να δουλέψουμε με πάρα πολύ πίστη στις δυνατότητές μας».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4