Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Μαΐου 2022

Ήττα (και πάλι) με το μυαλό στον τελικό (2021)


Σαν σήμερα στις 16/5/2021, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 10η αγωνιστική των play offs της Super League, της περιόδου 2020-2021...

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δε θεωρούνται βασικοί και αυτοί με τη σειρά τους απλά απογοήτευσαν! Σήμερα είδαμε έναν ΠΑΟΚ που μόνο οι φανέλες θύμιζαν την ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος!

Λάθη, λάθη, λάθη από παίκτες που δεν πρέπει να έχουν το παραμικρό παράπονο για τη μη συμμετοχή τους σε πολλά φετινά παιχνίδια, με αποτέλεσμα ένας μέτριος και αμυντικογενής Αστέρας να πάρει τη νίκη με πέναλτι του Γκόμεζ, το οποίο εκτελέστηκε δύο φορές!

 

Την πρώτη από αυτές ο Πασχαλάκης απέκρουσε αλλά ο Τζοβάρας με τη βοήθεια του VAR έδωσε επανάληψη και ο Γκόμεζ αυτή τη φορά νίκησε τον Πασχαλάκη, παρά την καλή προσπάθεια του τελευταίου.

Ο Δικέφαλος απείλησε συνολικά σε τρεις (!) περιπτώσεις, με τον Σβαμπ στο 10', τον Τζόλη στο 11' και τον Ουάρντα στο ... 88'. Στατιστικά που από μόνα τους φανερώνουν την εικόνα της ομάδας!

Το φλέγον ζήτημα για τον ΠΑΟΚ ήταν ο τελικός της 22ας Μαΐου, εκεί που περιμένουμε να δούμε μια ομάδα εντελώς διαφορετική από αυτήν που είδαμε στο ματς με τον Αστέρα, όπως και συνέβη τελικά!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Μιχάι (46' Κρεσπο), Βαρέλα (63' Σοάρες), Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Περέιρα, Σβαμπ (63' Νινούα), Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας (46' Ουάρντα), Τζόλης, Σφιντέρσκι (63' Κρμέντσικ).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (92' Χριστόπουλος), Βαλιέντε, Γκόμες (46' Κανελλόπουλος), Σίτο (61' Άλβαρεζ), Αλί Μπαμπα (46' Κώτσιρας), Τζίμας (92' Καρδάρης).

..................................

Όλα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας για την 10η αγωνιστική των Play Offs της Super League.

.................................

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του: «Είμαι καλά. Ήταν στο πρόγραμμα να παίξω την Τετάρτη. Το ίδιο και σήμερα, ώστε να είμαι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου».

Για το ματς: «Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, καθώς στο πρώτο ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοί μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω και να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Δεν είναι για να παίζονται αλλά για να κερδίζονται».

Για τον τελικό: «Απόψε αγωνίστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Σε κάθε περίπτωση δεν ανησυχώ για τον τελικό. Είναι ένα ματς δύσκολο, αλλά αν κάνουμε αυτά που πρέπει θα σηκώσουμε το τρόπαιο».

...................................... 

Ο Φερνάντο Βαρέλα, μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Αστέρας σκόραρε και κέρδισε. Δεν είχαμε τη μαχητικότητα και τη θέληση που θέλαμε. Αυτό συμβαίνει όταν κάνεις πολλές αλλαγές και είναι λογικό να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας».

Για τον τελικό: «Δεν θα μας επηρεάσουν τα τελευταία αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας ένα τρόπαιο και πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να πέφτεις όταν χάνεις. Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή».

Για τη σεζόν: «Θέλουμε το κύπελλο, δεν έχει τελειώσει ακόμη εφετινή χρονιά για εμάς. Δεν είναι αυτή που θέλαμε, καθώς κυνηγάμε όλους τους τίτλους. Παρ' όλα αυτά θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Προσωπικά η απόδοσή μου έπεσε μετά την εκκίνηση της σεζόν. Βελτιώθηκα μέσα σε αυτή και επανήλθα στο επίπεδο που ήθελα. Έδειξα πως μπορώ να παίξω αρκετά χρόνια ακόμη».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4