Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Μαΐου 2022

Δυναμικό συλλαλητήριο στην Καμάρα (2014)


Σαν σήμερα στις 17/5/2014, πραγματοποιήθηκε στην Καμάρα μεγάλο συλλαλητήριο, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για την αφαίρεση των τριών βαθμών από τα play offs, για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα...

Η ποινή ήταν εξοντωτική, αν σκεφτεί κανείς πως σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν τότε, ένας βαθμός στα play offs, ισοδυναμούσε με πέντε της κανονικής περιόδου!

Αρχικά ο πρόεδρος του Α.Σ. Θανάσης Κατσαρής πήρε το λόγο:

"Φίλες και φίλοι του ΠΑΟΚ το σημερινό συλλαλητήριο, η σημερινή συγκέντρωση στέλνει το μήνυμα σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ ενιαίος και δυνατός. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δεν θα ανεχθούμε άλλες αποφάσεις, δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτό που γίνεται εις βάρος της ομάδας. Δεν γίνεται να κρύβονται πίσω από το αυτοδιοίκητο και να κάνουν αυτά που κάνουν, με τον ΠΑΟΚ μπροστάρη θα έρθει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
 
Οι άλλοι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, εμείς είμαστε η Ευρώπη, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι η Ευρώπη. Προσπαθούν με αποφάσεις που δεν έχουν καμία βάση να εμποδίσουν τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ήρθε η ώρα, βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι, πρώτη φορά βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι.

Πρώτη φορά θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι αρχές του ποδοσφαίρου παίρνουν το μήνυμα. Μας έχουν υποσχεθεί εμείς όμως κρατάμε μικρό καλάθι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τις υποσχέσεις και τα θα και να πάμε στην ουσία. Εχουμε την δέσμευση ότι θα δοθεί λύση στα δύο θέματα (χρεών και Θέρμης). Η λύση θα δοθεί για όλους, ο ΠΑΟΚ θα είναι πάλι μπροστάρης. 
 
Στο θέμα των χρεών ο ΠΑΟΚ πάλι δίνει λύση, γιατί ρυθμίζοντας τα χρέη του ΠΑΟΚ θα δοθεί λύση και για όλους όσους χρωστάνε. Είναι αδιανόητο να δίνουμε λεφτά και να μην τα παίρνουν. Θέλει ο μεγαλομέτοχος να κάνει επενδύσεις, θέλει να βοηθήσει την χώρα μας. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται εξωθεσμικές παρεμβάσεις και να μην επιτρέπουν να προχωρήσουν τα έργα. Πρέπει σήμερα να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε λύση".

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Όλοι μαζί στο Παλατάκι την Δευτέρα για να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα η πρώτη νίκη και τη Δευτέρα η δεύτερη, όλοι μαζί για τον ενιαίο ΠΑΟΚ, όλοι μαζί δίπλα στα προβλήματα της ΠΑΕ. Δεν παρακαλούμε, απαιτούμε να λυθούν άμεσα. Κύριε Σαββίδη δύναμή σου είναι οι οπαδοί σου. 
 
Κύριε Σαββίδη προχώρα μαζί με αυτόν τον κόσμο να τα αλλάξεις όλα. Κύριε Σαββίδη γίνε ο μπροστάρης της κάθαρσης και της δικαιοσύνης. Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα μπροστά. Όλοι την Δευτέρα στο μπάσκετ για να πετύχουμε την μεγάλη νίκη. Θέλω να κλείσω με το αγαπημένο σύνθημα: "χιλιόμετρα κάναμε πάλι...".

Στη συνέχεια Βλάνταν Ίβιτς, Κώστας Μαλιούφας (εκπρόσωπος βετεράνων), Γιώργος Προύσαλης (έφορος γυναικείου ποδοσφαίρου), Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος γυναικείου τμήματος χάντμπολ) απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

Αποθεώθηκαν οι Κ20 του ποδοσφαίρου, το γυναικείο τμήμα χάντμπολ, το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και το τμήμα πολεμικών τεχνών που έφεραν τίτλους την φετινή σεζόν στο σύλλογο.

Πριν τον Ιβάν Σαββίδη, το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των συνδέσμων: "Αυτό που θέλουμε να περάσουμε σήμερα είναι σημαντικό. Καλά πανηγυρίζουμε, ο ΠΑΟΚ είναι γιορτή για εμάς κάθε μέρα, όμως, μας έμαθαν οι παλιοί να αγωνιζόμαστε. Πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία. Οι σύνδεσμοι δεν είναι γκέτο, ούτε αγράμματοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, πέρα από τα χρήματα και την κούραση που δεν μας ενδιαφέρουν. Ό,τι μικροδιαφορές κι αν έχουμε μας ενώνει η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πούμε κάτι στον Ιβάν Σαββίδη και να το μεταφράσετε. 
 
Είχαμε πει πως θα κάνουμε ταξίδι να τον βρούμε στην Ρωσία, πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να ξέρουμε αν θα τον συναντήσουμε, χωρίς να ξέρουμε που μένει. Έτυχε να μάθουμε εκείνο το διάστημα ότι ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ και τελικά ήρθε και τον πήρε. 
 
Αυτό είναι σημάδι. Όσοι και να είμαστε, θα πολεμήσουμε με την ίδια λύσσα για να τα ανατρέψουμε όλα. Επειδή αύριο είναι εκλογές εμείς ψηφίζουμε ΠΑΟΚ, εμείς είμαστε πρωθυπουργός, εμείς κάνουμε το κουμάντο. Εμείς έχουμε ζεστή αγκαλιά αλλά και πολύ δυνατή κλωτσιά. Πιστεύουμε ότι ο Σαββίδης μπορεί να αναγεννήσει τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης: "Δε θα μπορούσα να μην έρθω σήμερα εδώ, γιατί σήμερα εδώ είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Το περίμενα δύο χρόνια αυτό, περίμενα πότε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη για την ενότητα, για να δείξει την πραγματική της δύναμη. Εγώ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τι συμβαίνει στην Ελληνική Ομοσπονδία. 
 
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο για τα Κύπελλά της, αλλά για την μεγάλη οικογένειά της. Είμαι δίπλα σας, είμαι μαζί σας, θέλω να είμαι πάντα μαζί σας. Θέλω να βλέπετε στο πρόσωπό μου έναν από εσάς. Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό θέλω να σας ζητήσω. Να είμαστε μαζί και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Σήμερα μας αρνούνται κάποια πράγματα, αλλά η αυριανή μέρα είναι δική μας. Θα αποδείξω ότι ποτέ δεν θα κάνω πίσω στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Είμαι τυχερός που η ζωή με έφερε στα ασπρόμαυρα χρώματα.

Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τις ήττες. Δεν πειράζει, οι μεγάλες νίκες είναι μπροστά μας. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απέναντί μας. Θέλω να σας πω, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν μπορείτε να φανταστείτε, είμαστε τεράστια δύναμη τεράστιος στρατός και θα κάνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. 
 
Ο δικός μας στόχος είναι ένας για να στεναχωρηθούν όλοι. Σας ευχαριστώ που φανερώνεται αυτή τη δύναμη, ο ΠΑΟΚ θα ζήσει πολλά χρόνια και παντού θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Σας ζητάω να με πιστέψετε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με την δύναμη, πρέπει να προχωρήσουμε έξυπνα, με το μυαλό μας μπροστά. Θα καθαρίσουμε ότι υπάρχει αρνητικό στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να φωνάξουμε δυνατά, να μας ακούσουν μέχρι την Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ".

Τo συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με ειρηνική πορεία μέχρι το γήπεδο της Τούμπας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4